Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

Zapraszam

Polecane posty

dziewczyny zapraszam na stronke szafka.pl, tam pod moim loginem olciack mam do sprzedania duzo ubranek dla dziewczynki w rozm 56, 62, akurat na wiosne, moge sprzedac po sztukach ale rowniez i cala paczke za 150 zl

Gość tylko że tam nie ma opcji
szukania po nicku

nie ma takiej strony

śliczne masz te rzeczy ale jak dla mnie za drogie. 20 zl za sukienkę albo rampersik używane to dużo, jak do tego jeszcze doliczę z 9 zł za przesyłkę to wychodzi kosmiczna cena.

to i ja a od ciebie to ja już kupiłam :D Czekam na ta paczuszkę teraz :)

i juz mi głupio że wszędzie wciskam ten link ale te rzeczy już mi miejsce zajmują a nie mam z nimi co zrobić - a dzieci więcej nie planuje ....

wiem wiem. dostałam maila i czekam. Moze w środę już będzie. W sumie mi się nie spieszy jakoś specjalnie bo na dzidzię jeszcze długo czekać trzeba, ale ciekawa jestem tych ciuszków :)

Moze ktoś kupi bo takie ciuszki się opłaca kupić po 5- 0 zl za 2-3 sztuki i wtedy raz się płaci za wysyłkę. Ale jak autorka ma ciuszki po 20 albo nawet 30 zł to moim zdaniem to bardzo drogo jak na używki, a szkoda bo ciuszki ładne, ale w takiej cenie to są nowe.

duzo ciuszkow jest nowych, moge zrobic paczuszke i wtedy policzyc mniej :) za wszystko chce 150zl, a jesli ktos jest czyms zainteresowany to prosze pisac o jakie rzeczy chodzi, ja zloze paczke i wtedy sprzedam napewno taniej :)