Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89u9u9u89u8989u89u8

kazda dziewczyna nie wazne czy ladna chce miec tylko przystojniaka

Polecane posty

Gość 89u9u9u89u8989u89u8

panuje takie tred chyba od niedawna (albo ja to dopiero odnotowalem) . Teraz kazda dziewczyna bez wzgledu czy jest ladna czy zwykla przecietniara czy nawet slaba, chce byc tylko i wylacznie z przystojniakiem, koles musi miec ladnego ryja, byc wysoki, miec sexowne cialo, byc fajnie ubrany itp. Gotowe sa byc nawet same, zeby tyllko nie wchodzic w zwiazek z jakims przecietnym kolesiem

Gość gfhfghfhf
no a ty nie hccesz ladnej dziewczyny wez przestan pisac bajki

Gość igiugigiujhghjg
a każdy facet, ładny, czy brzydki z ryja, chciałby mieć super laskę u boku. Co w tym dziwnego? Zresztą chcieć, to nie znaczy móc, a miłość nie wybiera:)

Gość Dziewica_Anielica
co to za odkrycie ameryki!! zawsze samice chciały lepsze geny dla dzieci wiec po co sie wiązac i ruchac z niskim parchatym grubasem?

Gość tylko dla każdej przystojny
oznacza zupełnie co innego :) Pewnie, że nie spotka się z jakimś qwasimodo tylko dlatego, że nie ma innego chłopaka :) A ty wyszukujesz te brzydkie? Czy te, które ci się podobają? A może ci wszystko jedno?

Gość no tak jak zwykle udowodnilysc
ie ze jestescie zwyklymi pustakami :classic_cool:

Gość kocichrupek24
Ale z Ciebie głupek:D Przecież każdy chce mieć atrakcyjnego partnera... to że dziewczyna nie jest super laską nie znaczy, że nie ma gustu i musi się decydować na odpadki:) Ja sam uważam jako średnio atrakcyjny gość, że każda dziewczyna ma prawo szukać kogoś fajniejszego ode mnie mimo, że to przy mnie może być szczęsliwa:)

Gość Dziewica_Anielica
jestes debilem autorze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aby gatunek przetrwał nie mogą się łaczyc pasztety tylko piekni ludzie ;)

Gość alien vss predator
koles napisal o przecietnym, nie o brzydkim chlopaku. ale tez to widze. NAwet konkretne pasztety uganiaja sie teraz za przystojniakami mimo iz ci nawet na nie nei spogladna

Gość cukier jest zabójczy
mylisz się ja zawsze chciałam mieć inteligentnego, oczytanego z dużą wiedzą ogólną i kulturą osobistą wygląd zawsze schodził na dalszy stan układ tkanek miękkich na szkielecie nie stanowi o wartości człowieka wygląd ma znaczenie, ale nie pierwszorzędne

Gość kociodupek 24
to ze ty jestes taka nieudaczna ciota i masz samoocene rozjechanego konskiego gowna nie znaczy ze wszyscy tacy sa. Przecietna laska nie powinna sie uganiac za przystojniakiem tylko za przecietnym koesiem, slaba za slabym itp

Gość kocichrupek24
Tak działa dobór naturalny, żeby przetrwać łączą się osobniki zdrowe i ładne:). Pozostali to braki, które z czasem wymierają nie zostawiając potomstwa:) Jesteśmy zwierzętami i dobieramy się nie na podstawie logiki czy romantycznych pierdów, tylko w oparciu o prawa natury:). Chociaż kurde... ja bym tam chciał, żeby moja samica miała nade wszystko ładny głos i ciepłe dłonie:D

zabierz laske lambo do centrum handlowego i wydaj na nią kupe kasy to nawet jakbyś był dzwonnikiem z notre damme to o tym szybko zapomni

Gość cukier jest zabójczy
jeszcze jedno zalew głupoty na tym topiku przekracza wszelki normy :D takich bzdur to ja dawno nie czytałam dajcie se siana z durnymi teoriami życie weryfikuje je wszystkie :)

Gość nimfomanka2417
To nie prawda. Jestem ładna nie powiem, chłopaka mam normalnego.. Troszkę wyższy ode mnie... Ma takie dwa ząbki jak króliczek ale i tak go bardzo kocham :) A na takie dupy jak Ty piszesz... Ech. Szkoda słów. Nawet za takimi się nie oglądaj.

Bylam z brzydalem i nie zaluje. ;) Po roku rozstalam sie z nim, ale przez zupelnie inne sprawy. :) Teraz mam faceta, ktory strasznie mi sie podoba i uwazam, ze badz co badz, ale w takim ukladzie rzeczy zwiazek jest przyjemniejszy. :)

Gość kociodupek 24
Niech sie tera dupy nie dziwia ze kolesie biegaja tylko za tymi najlepszymi. One robia tak samo

Gość nimfomanka2417
kociodupek 24 dokładnie.

Gość kocichrupek24
Wiążemy się z innymi ludźmi nie po to, żeby cierpieć tylko czerpać radość z przebywania z kimś. Jeśli ktoś Cię odpycha to po prostu robisz z siebie ofiarę:) Brzydka laska jeśli uważa, że mogą się jej jedynie podobać brzydale sama udowadnia, że jest kłębkiem kompleksów.

Gość nimfomanka2417
Tylko, że faceci brzydcy też chcą jakieś mega dupy. Moim zdaniem to trzeba się kochać! All The Lovers

Gość Dziewica_Anielica
no i chuj kaplica, sczeźniesz w rowie boś brzydki jak złamany kutas

Gość kociodupek 24
na szczescie brzydkie i przecietne dupy tez nie maja brania. i jest sprawiedliwosc :classic_cool: