Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Młodaaaaa

Fajne pomysły weselne :)

Polecane posty

Gość Panna Młodaaaaa

Witam! Jak większość z Was w najbliższym czasie planuje swoje wesele i mam taką propozycję :) wpisujcie tutaj fajne pomysły weselne dot. dekoracji podawania jedzonka itp, które gdzieś podpatrzyliście itp ja np poddaje taki pomysł: ostatnio widziałam, jak para młoda puszczała z gośćmi weselnymi kolorowe lampiony do nieba super widok :) z takich podpatrzonych może szczegółów, ale jednak fajnych wg mnie było podawanie wody mineralnej w dzbankach z listkami mięty i plastrami cytryny :)

Gość Panna Młodaaaaa
Super pomysł z tym pękającym balonem! Miał tak ktoś?

Gość lola749
Sporo zachodu z napompowywaniem takiego balonu.

Gość fionkaaaaa
Ciekawe ile może kosztować taki pokaz barmana? Czy ktoś się nie orientuje?

Gość Ty się lepiej zapytaj
ILE osób tego balona NIE MIAŁO i ile osób tych lampionów NIE PUSZCZAŁO, bo to ostatnio w modzie i co druga para młoda ma na swoim ślubie.

Gość sandra25
Ja miałam balon,tylko strasznie dużo roboty z tym jest,żeby te małe balony powkładac do tego dużego,ale efekt jest super. Miałam osobny stół z winami i likierami obok stały kieliszki i kto kiedy chciał to podchodził i sobie nalewał.

Gość dziewczyny oceńcie
ta pare mloda: http://www.gavicom.pl/?kt=3 filmik pt 26 czerwca 2010 i wogole czy nagranie sie Wam podoba.... to tylko 2 minutki a potrzebuje komentarza

Fionkaaaaa pytałaś o pokaz barmański. My mieliśmy coś takiego na naszym weselu. Zapłaciliśmy 600zł + zakup wszystkich napoi i alkoholi. Wszystko wyszło super. Poza pokazem barman robił nam jeszcze drinki przed i po pokazie. Wszyscy byli zachwyceni. Polecam :)

Gość Panna młodaaaaa
podnosze :)

lampiony to juz tak oklepana sprawa.. ze goście by raczej ziewali niz byli zaskoczeni.. pozatym na puszczanie balonow trzeba miec pozwolenie..:]