Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleryk_od_Paetza

Arcybiskup Paetz głaskał mnie po pupie

Polecane posty

Gość kleryk_od_Paetza

Miałem osobisty kontakt z księdzem arcybiskupem (arcybiskupem Paetzem) Jestem przystojny, mam ładną twarz i zgrabną sylwetkę. Zwrócił na mnie uwagę podczas wizyty w seminarium. Jeszcze tego samego dnia ksiądz rektor wysłał mnie do pałacu arcybiskupa z jakąś ważną przesyłką w kopercie. Już podczas powitania zostałem objęty silnym, niby-ojcowskim uściskiem. Dziwnym trafem prawa ręka arcybiskupa wylądowała na moim pośladku. www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/634125484484885955.jpg Ksiądz ordynariusz przytulił się całym ciałem i począł mnie tą ręką powoli głaskać po mojej pupie. Drżał przy tym na całym ciele i jakoś tak dziwnie, w sposób urywany, oddychał. Potem dopytywał się o moje wyniki w nauce, proponował wypicie wina. Powiedział, że jak będę się starał, to mam szansę studiować w Rzymie, bo on mi to ułatwi. Nie miałem wątpliwości, o jakiego rodzaju „starania chodzi. Zareagowałem chłodno, ze sporą rezerwą. Arcybiskup nakłaniał mnie, abym wyjechał razem z nim w podróż na tydzień do Rzymu. Miałem mieszkać z nim w jednym pokoju i być jego „osobistym asystentem w tej podróży. 10przykazan.wordpress.com/2010/03/09/czerwone-majtki-arcybiskupa/

Gość stalinowa#betoniarka
o w morde !

Gość .NATALA..............
Taaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ten książe Kościoła, jest godnym naśladowcą Jezusa z Nazaretu. Jezus też bardzo lubił chłopców, szczególnie apostoła Jana, któremu wyznał miłość umierając na krzyżu...więc co chcesz od księdza biskupa.

Gość .NATALA..............
bmblondyn nie mieszaj do tego Pana Jezusa OK