Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluchaczkaradia3

audycja w 3 -prawdziwy mezczyzna -dzis

Polecane posty

Gość sluchaczkaradia3

dzisiaj w radiowej 3 okolo poludnia byla ciekawa audycja- jaki jest prawdziwy mezczyzna. co ciekawe dla roznych kobiet definicja jest rozna. dla jednych to taki, ktory potrafi utzrymac 7osobowa rodzine, dla innych to taki, przy ktorych czuja sie po prostu kobietami. faceci znowu inaczej do tego podchodza. a jaki wy macie zdanie na ten temat

Gość Ale mozesz ja delikatnie w pol
Nie ma znaczenia jakie ja mam zdanie na ten temat. Ktos prawdziwy to ktos kto jest soba, a to, ze ktos stwierdzi, ze 2 osoba nie jest prawdziwa bo nie spelnia jakis wymogow dziwnych, to nie sprawia, ze ktos staje sie nieprawdziwy. Stalby sie nieprawdziwym czlowiekiem jesli spelnialby te wymagania zeby sie poczuc docenionym.

Gość klaudia8777
dla mnie prawdziwy mezczyzna, to taki meski, majacy to cos

Gość znajacysienawszystkim
idac tokiem rozumowania niektorych kobiet mozna stwierdzic, ze prawdziwy mezczyzna to taki, ktory dobrze sobie radzi z kobietami nie wazne, ze przelecial pol osiedla, narobil dzieci, wyparl sie, ale wazne ze dalej sobie radzi i uwodzi. zna sie na kobietach. przy takich kobiety czuja sie kobieco. takich kochaja. wazne zeby dobrze ruchal to podstawa. hahahahah

Gość nie ma prawdziwych mezczyzn
a dowodem jest zajebisty 27 i jeszcze paru z kafe i nie tylko