Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamkaaaa

Jak wyzerować popęd seksualny?

Polecane posty

Gość Załamkaaaa

Mam poważny problem. Ponad 1,5 roku temu zostawił mnie facet. Nie zamierzam już bawić się z żadnym facetem w miłość. Już nigdy więcej! Ale ponieważ też jestem człowiekiem, mam swoje potrzeby seksualne. Nie chcę być zwykłą szmatą, która chodzi do łóżka z pierwszym lepszym, dlatego poszukuję jakiegoś środka, który na stałe obniży moje libido do zera. Do tej pory pomagały tebletki antykoncepcyjne, ale teraz już przestaje to działać. Wiem, że dla facetów jest jakiś lek, a dla kobiet? Proszę o pomoc.

Gość Załamkaaaa
Proszę bardzo o jakieś rady...

Gość jedź do Afryki
tam wytną łechtaczkę, powinno w dużym stopniu pomóc

Gość zonaty maz
a jakie masz potzreby?

Gość Załamkaaaa
Jak to jakie? Potrzebuję sexu, ale nie zamierzam być szmatą, która chodzi do łózka z kim popadnie byle tylko je zaspokoić. Znacie jakiś lek? Do kogo zgłosić się z takim problemem?

Gość ale nie bedziesz szmzata
będziesz wyzwoloną kobieta :D

Gość aisab2222
dlaczego Polacy mają tak mało kultury osobistej? Dziewczyna wartościowa ma problem a tu takie głupie wypowiedzi się pojawiają. Ech nudzi się

Gość Załamkaaaa
Może i ręce mam, z tym, że ileż można. W końcy zaczyna brakować żywego fiuta. A ja nie chcę bawić się w miłość, bo już nigdy nikomu nie zaufam a nie chcę się też szmacić na prawo i lewo. I co z tym zrobić?

Gość Załamkaaaa
piąta klepka - daruj sobie, jak nie potrafisz nic mądrego powiedzieć.

Gość Załamkaaaa
Dla mnie nie jest cool. Jest ohydne. Dlatego szukam jakiejkolwiek pomocy.

Gość mam 26 lat i nigdy nie miałem
dziewczyna nie jest wartościowa tylko zakompleksiona :O 🖐️ 1,5 roku temu zostawił ja facet to ona się na cały świat obraziła i "już nigdy żadnego nie mam zamiaru poznawać, a jak by mnie na siłę brał to się do rzeki rzucę" :classic_cool: przecież to jest śmieszne

Gość Załamkaaaa
Doprawdy? Umiałbys zaufac komukolwiek na nowo, gdyby poprzedni facet zostawił cie w szpitalu podczas chemioterapii? Nie sądzę. Nie znasz mnie więc nie osądzaj.

zalamana, abstrahując od tego, czy ja pisze cos madrego, czy nic - Ty wyczyniasz jakieś histerie na publicznym forum, skaldasz sluby celibatu i deklaracje oburzenia na caly rod męski - to jest mądre?

Gość Załamkaaaa
Mądre to jest to, że nigdy nie pozwolę się więcej skrzywdzić w taki sposób.

Gość Załamkaaaa
Może poczytaj trochę o sposobach leczenia różnych rodzajów raka to nie będzie cię to tak dziwić.

po czasie troche mija, bo na poczatku myslalam ze zwariuje po czasie to tylko po alkoholu mam ochote rzucic sie na kazde spodnie, a tak to jest ok

Gość najlepiej kup sobie wibrator
i bedzie po problemie...libido nigdy ci nie spadnie,no chyba ze wykitujesz albo zachorujesz:) wiec najlepiej kupi wibrator i jak masz ochote to go uzyj i po sprawie,libido ci spadnie,poczujesz sie lepiej i wyrzutow sumienia ze jestes szmata miec nie bedziesz:)

a jak by cię zostawił bo mu z połykiem nie obciągałaś? to by było lepiej? przecież to kwestia jego i twój zysk... bo się wydało, że związek był i tak do kitu. Więc i tak by się pewnie przy każdym problemie sypnął albo jak by mu się seks znudził

a tak to idź może do terapeuty i porozmawiaj o problemach 🖐️

Gość Załamkaaaa
Mam wibrator, ale nie chce mi się go samej używać. Może nie rozumiecie o co chodzi.. Mnie zwyczajnie brakuje portek, ale nie chcę żadnej poufałości itp. Nie chcę też wkraczać w jakiś chory układ dla sexu, bo to nie w moim stylu. Jak szybko mija takie wysokie libido? Co mam się męczyć ile wlezie? W sensie nie zaspokajać się aż samo przejdzie?

Gość Załamkaaaa
Podczas leczenia chodziłam do terapeuty, ale wtedy nie był to ani czas ani miejsce na rozmowy o moim zaufaniu do facetów. Teraz sama zdecydowałam, że nigdy więcej się nie nabiorę. Najlepsze jest to, ze w łózku mój facet miał to, czego chciał, byliśmy razem 6 lat, wieć zdążyliśmy się w tej kwestii poznać. Stąd może moje wysokie libido, bo wiem jak samkuje sex z kims komu się ufa i teraz mi tego brakuje.

Gość Sybillaaa
Poczytam o tych ziołach, jestem wdzięczna za każdą pomoc w tej kwestii.

chce mieć kobita chłopa i nie. Toż to kwadratura koła. A poważnie nie rób z siebie mazgaja i poszukaj sobie normalnego faceta bo zaręczam swoim przyrodzeniem że tacy są ;-):classic_cool: