Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona zadaje pytanie

pytanie do Panów

Polecane posty

Gość ona zadaje pytanie

czy tak na prawdę podobają się Wam Wasze Kobiety? Żony? Czy tylko im tak mówicie? Albo Kochacie je za intelekt itp.?

Gość zonaty maz
ja mam taka zone dupe ze jak idziemy ulica to wszyscy sei na nia gapia ze moglbym isc z fajka nchu a wieza nikt nie zauwazy

Gość ona zadaje pytanie
a co byście zmienili w Waszych żonach/dziewczynach? Uważacie że o siebie nie dbają? Ze za bardzo dbają?

Gość zonaty maz
nic ale masz puste pytania

Gość ona zadaje pytanie
No dobra, to dlaczego Ci się podoba Twoja Kobieta?

Gość ona zadaje pytanie
jak to nie można za bardzo dbać? Oczywiście, że mozna! Gdyby Twoja Kobieta tapetowala każdą swoją krostkę, masowała tyłek 10 rzy dziennie, malowała się przed snem, do sklepu zakładała najlepsze buty i czesała ponad godzinę.... można dbać o siebie za bardzo - przecież to mężczyźni to wymyślili ;)

Niestety nie mam kobiety, gdybym miał to bym tu nie siedział. Podobają mi się za to cudze kobiety i niektóre kafeterianki ( w sumie one też są zajęte więc cudze). Ujmują mnie pełnym wigoru sposobem na życie, aparycją godną sekretarki co najmniej wiceprezesa z firmą o kapitale zagranicznym :classic_cool:

Gość jap........
ja swoją kobietę,jak by to nie zabrzmiało:) kochałem za sex i to by było na tyle

Gość zonaty maz
ja mam i tu siedze jak mozna nie miec kobiety?!!!!!!

Żonaty mężu też się nad tym zastanawiam, niestety nie doszedłem do konstruktywnego wniosku opiewającego ten stan rzeczy bytu mego

Gość ona zadaje pytanie
Myślę, że dla Kobiet to ogromny komplement kiedy mówi się tak - że kocha się je za sex.... - oczywiście najlepiej kiedy między innymi to się znajduje ;) Nie kobietami, tylko sferami za które się je kocha :) Dlaczego - jak bym miał Kobietę bym tu nie siedział? Co w tym zlego?

Gość ona zadaje pytanie
dlaczego nie masz Kobiety? Jest tyle potrzebujących ;) Ja myślę, że jestem ładna - faceci się za mna oglądają jednak mam wrażeni że nie podobam się mojemu mężowi ;(

Gość jap........
ona zadaje pytanie zmień męża lepiej będzie

Gość ona zadaje pytanie
hahaha, taaaaak :)

Gość ona zadaje pytanie
:) Pytalam bo zastanawiałam się czy na prawdę jest tak, że każdy mężczyna myśli o swojej Kobiecie że jest piękna.... To prawda, że roozkwitam jak mężczyźni mi prawią komlepemnty - odzyskujesz wtedy wiarę w siebie ;)