Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
123kori123

Czego taki nie zdecydowany?

Polecane posty

Witam wszystkich! W sumie jakoś nie powinnam narzekać na życie.. mam ciekawą pracę, dobrze zarabiam i jest przy mnie cudowny chłopak, którego bardzo kocham. W tym roku zaręczyliśmy się planujemy ślub na co bardzo się cieszę:) (...już się doczekać nie mogę...) Jednak tkwi w tym problem, że sam jest nie zdecydowany kiedy dokładnie ma się on odbyć. Niby chodzi o kasę, a przecież wiadomo, że we dwójkę jest łatwiej. Ślub przecież nie musi być jakiś wielki, dla mnie może być przyjęcia kameralne z najbliższą rodziną. Kiedy staram się poruszyć w delikatny sposób żartem to kiedy się hajtamy on zmienia temat lub mówi, że musi wszystko przekalkulować. A i co zapomniałam dodać na początku nie mieszkamy nawet razem. Bo jak jasne z tym też jest problem wynajęcie kosztuje co w dużym mieście nie jest tanie:/ Sama nie wiem jak go przekonać do podjęcia jakiejś konkretnej decyzji.... Już czasami nie mam siły o tym rozmawiać. Chciałabym bardzo z nim zamieszkać ale jest jak jest... A dodam, że ma w miarę dobrą pracę. Może coś doradzicie....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować