Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam po co żyć

Rozstanie po 8 latach. Umieram...

Polecane posty

,,Kocha to dziecko, będzie płacił, chce nawet utrzymywać mnie, chociaż nie jesteśmy małżeństwem, ,, ....noszszsz kuźwa jaki rycerz się znalazł.....to łaskę jakąś robi że dziecko będzie swoje utrzymywał?????

masz to o czym marzy wiekszosc kobiet- dziecko, pieniadze, alimenty i jak sie postrarasz to jeszcze z wlasnego mieszkania wyrzucisz :) jakbys pana Boga za nogi zlapala :D

Gość olllllllllllllka
zostań w tym mieszkaniu,niech on ewentualnie się wyprowadzi jak musi,ale nie ty,nie daj się

Gość Nie mam po co żyć
a co jeśli zostanę i zniszczę to, co jeszcze do mnie czuje? Może jak się wyprowadzę to za mną zatęskni.... nie mam pojęcia....

a czyje to mieszkanie? Masz sie gdzie zatrzymac autorko , jesli wyprowadzisz sie? To chyba nie moze byc prawda, ze kaze Ci sie wyprowadzic?

Gość Nie mam po co żyć
Mieszkanie wynajmujemy, na razie zatrzymam się u siostry, potem muszę coś wynająć :(

Lepiej teraz niż po ślubie. Ja jestem ze swoim mężczyzną 10 lat, rok po ślubie. Zawsze bylo między nami energetyzująco, magnetycznie i burzliwie. Żałuję decyzji o ślubie najbardziej na świecie. Nie mam jak wrócić do domu. Jestem przez męża przez cały czas upokarzana, mam depresję, oprócz męża nie mam nikogo. Dziewczyno, jeśli Cię wygania, bo Ty pisałaś sms-y to ten człowiek jest nikim. To Ty nosisz jego dziecko, którego on chciał. Dziewczyno on jest nienormalny!

Gość Straszne to jest
Kochana bardzo mi przykro:(:( Zamiast się cieszyć dzieckiem ty biedna musisz się spakować i wyprowadzić od faceta który jest ojcem twojego dziecka i którego tak bardzo kochasz:(, straszne..,jak on tak może postępować?? Życie jest okrutne:(, a niektórzy faceci--brak słów poprostu:/ Trzymaj się kochana i nie płacz, musisz dbac teraz o siebie i twoje maleństwo. Życzę ci aby wszystko jednak ułożyło sie jak najlepiej:).

Gość Nie mam po co żyć
Ale co zrobić z tym, że ja Go tak bardzo kocham??

Gość lamia83
to co piszesz, jest bardzo przykre. razem budowaliście swój świat, kochasz go, nie wyobrarzasz sobie życia bez niego. ale zastanów się dziewczyno czy warto walczyć o taki związek. facet nie wie czego chce. chciał Ciebie, dziecka... potem uznał że jednak nie. teraz mówi - wyprowadź się. przemyśli, uzna że jednak kocha - powie wróć. wrócisz. a za kilka miesięcy są spore szanse że sytuacja się powtórzy. chcesz żyć na takiej huśtawce?

Gość Nie mam po co żyć
Ja pisałam smsy, żałuję, ale czasu nie cofnę.... jednak ludzie dopowiedzieli sobie dalszą część historii im to na pewno Go boli...

Gość Nie mam po co żyć
Wiem jedno, nie chcę żyć bez Niego :(

wiesz ja sobie mysle, ze powinnas mu pokazac drzwi i zamknac je z drugiej strony. To Ty masz stresowac sie, katem u siostry sie zatrzymywac , bo ksiaze ma zastanawiac sie nad waszym zwiazkiem.Noz kurde-dziewczyno , poslij mu wiazke i niech spiernicza w podskokach. Alimenty na dziecko i na siebie tez. Pogorszy sie Ci sytuacja, bedziesz potrzebowala lepszego jedzenia, dbania o siebie, kupienia lekow, skompletowania wyprawki. To dupek zoledny. Nie placz dziewczyno bo zaszkodzisz sobie i dziecku.

Nie wiem ,co Ci poradzić w sprawach sercowych- chyba tylko tyle,abyś się wyprowadziła do siostry i dała mu zatęsknić. Widocznie tego potrzebuje i pewne kwestie go przerosły. Jeśli kocha- wroci i już WAS nie zostawi. Ważniejszą i NAJWAŻNIEJSZĄ kwestią jest teraz dziecko. Poszperaj w internecie,poczytaj jaki wpływ na płód ma stres, kłótnie rodziców, brak miłości, czułości między nimi. Myśl tylko i wyłącznie o dziecku. Ono potrzebuje Twojej radości, uśmiechu i spokoju, nie płaczu, stresu.

Gość katkaaaa
Moze mial z dobrze z Toba..Widzial jak bardzo Ci zalezy,ok zrobilas cos kiedys glupiego-ale nie mozez pokutowac za to nie wiadomo ile..No,bez przesady... On pewnie Cie kocha,dziecko tez skoro dal wam szanse-chcial dziecka...Tylko jest zbyt pewny Ciebie,ma jakies tam hustawki nastrojow i mysli ze na kolanach bedziesz go prosila.Wiem,z to jes trudne,bylam kiedys w podobnejsytuacji wszystko po 5 latach zaczelo sie psuc...Aim bardze nalegalam,prosilam,plakalam tym bardziej mial mnie gdzies.Zobaczysz ze wroci do Ciebie jak pies z podkulonym ogonem.Nieraz tak jest ze ludzie musza od siebie odpoczac.Badz silna dla siebie i dziecka! Niech to da Ci sily.Jesli On ciebie teraz nie chce to jego strata i nie pokazu mu ze jestes,sama-slaba....

Gość podpucha!!!!
a wy niby takie cwane i sie nabieracie na to!!! jaki facet by wywalił kobiete w ciaży z domu.... ehh szkoda słów, jaja se ktos robi i tyle

Gość kiok
....noszszsz kuźwa jaki rycerz się znalazł.....to łaskę jakąś robi że dziecko będzie swoje utrzymywał????? czarna cholera, alimenty sa bardzo male, nie da sie za to utrzymac dziecka, wiec jesli autorka dostanie pare razy wiecej, to tak, ma szczescie, a facet jest w porzadku.

Gość katkaaaa
Przepraszam za literowki.....Trzymaj sie!!!!! I bard silna to wazne.On mysle,ze kocha Cie-w ogole co za durne stwierdzenie jak napisalas"kocha cie troche" czy jakos tak....Faceci....To jest jak z maluym dzieckiem jest pewne siebie kidy trzymasz je zareke...chce uciec-a kiedy je puscisz zaraz zaczyna Cie szukac...Bedzie wszystko dobrze.

Gość Nie mam po co żyć
Ja jednak wiem, że to wszystko moja wina, zawiodłam Jego zaufanie, dla jednych to tylko smsy, dla Niego AŻ smsy... Przed tym byliśmy naprawdę szczęśliwą parą, spełniał każdą moją zachciankę, było jak w Niebie, niestety mi się zachciało czegoś innego i Go zraniłam, do dziś nie mogę sobie tego wybaczyć, minęło dwa lata, a ja codziennie o tym myślę... Dokładnie dwa lata temu w październiku mniej więcej o tej samej porze musiałam wynieść się do mamy :(

Gość lamia83
wyjdzie na to, że bronię faceta... nie, nie bronię, bo zachował się nieodpowiedzialnie. ale na litość boską z jakiej okazji on ma płacić na nią alimenty? czemu to ona ma go wystawiać za drzwi? wynajmują mieszkanie, na kogoś jest umowa. lokator zostaje - druga osoba się wyprowadza. proste ustalenia między sobą. na moment obecny on nie ma żadnych praw ani obowiązków. zarówno wobec niej jak i dziecka które się jeszcze nie urodziło.

Gość Ginjal
a po kiego gwoździa smsowałaś z innym facetem? teraż załujesz? kolejna co chciała mieć cistko i zjeść ciastko? Pewnie ja by te smsy "wyszły" byłabyś w ciązy z kim innym nie z mężem, Baby głupie puste dupy, interesowne idiotki nie potrafiące żyć bez faceta

Gość podpucha!!!!
hahaahahaaa poczytajcie ze zrozumieniem posty założycielki a się kapniecie że dałyście sie nabrać jak idiotki, co nie przeczy temu że tylko idiotki się dają nabierać !! hahahaha żenada !!!!

Gość Nie mam po co żyć
To nie jest żadna podpucha, po prostu życie mi się zawaliło... On teraz dba o mnie bardziej niż wcześniej, dba bym brała tabletki (ciąża na początku była zagrożona), pilnuje żebym jadła, choć ja w ogóle nie mam apetytu, chce mi kupić mieszkanie, ale ja nie chcę tam mieszkać, będzie mi dawał pieniądze, odwiedzał Nas.... Ale to dla mnie za mało.... ja potrzebuję tylko Jego miłości, nic więcej :(

Gość Nie mam po co żyć
Te smsy sprawiały mi dużo radości, czułam się pożądana i jeszcze bardziej kochana. Tak zdradzałam go smsami bo były bardzo pikantne ale czy to powód do rozstania? tzn... spotkałam się z tym facetem od smsów i zdradziłam swojego, ale on o tym nie wie....

Gość Nie mam po co żyć
Żałuję, że pisałam, dałabym wszystko żeby cofnąć czas, niestety się nie da....

.....czarna cholera, alimenty sa bardzo male, nie da sie za to utrzymac dziecka, wiec jesli autorka dostanie pare razy wiecej, to tak, ma szczescie, a facet jest w porzadku. .... Nie wiesz chyba że wysokość alimentów zależy od zarobkowych i majątkowych możliwości zobowiązanego---a panna twierdzi że jest kasiasty[o ile dobrze przytoczyłam jej słowa],więc nie opowiadaj mi historyjek pt,,facet jest w porządku,, bo dupa z niego nie facet jak wywala laskę z brzuchem z mieszkania!!!!!!

Gość Nie mam po co żyć
Nie podszywaj się pode mnie, proszę... Jest mi wystarczająco ciężko, dziękuję Ci za pomoc, nie życzę żebyś znalazł/znalazła się w mojej sytuacji. Nie zdradziłam mojego mężczyzny.

Gość kasia_www
lamia83 Należą się jej pieniądze. On ma wobec niej obowiązki, jak dziewczyna pójdzie do sądu to bez problemu dostanie alimenty, teraz i jakiś czas po porodzie na siebie, pieniądze na wyprawkę i oczywiście pieniądze na dziecko, po jego urodzeniu.

Kobiety uwielbiają się oszukiwać, że powodem rozpadu związku są tylko one same. Bo za mało się starały czy dlatego, że 3 lata temu zdradziły. Teraz już wiem, że jeśli chłopak coś kręci, to trzeba uciekać gdzie pieprz rośnie. Ja wiem, że mój tak naprawdę nigdy mnie nie chciał, a teraz mnie nie szanuje. Ja po każdej kłótni za nim łaziłam i prosiłam, a on od niechcenia się zgadzał, żeby wszystko było dobrze. Chcesz całe życie byc poniżana i gorsza?