Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcokupic

Coś do mycia i demakijażu

Polecane posty

Gość niewiemcokupic

Hej dziewczyny, Czy znacie jakiś kosmetyk do mycia twarzy, który jednocześnie rozprawia się z makijażem? Proszę o odpowiedzi.

Gość kololowaaa
ja w tym roku dopiero "odkryłam" wodę termalną z La Roche Posay super zmywa makijaż :)

Gość niewiemcokupic
dzięki za odpowiedź, ale chodzi mi o coś, co nakładam na zwilżoną skórę twarzy, myję jak mydłem, spłukuję i już. Takie coś. Nie chce mi się już babrać z wacikami i płynami. Chcialabym umyć twarz pod wodą i spokój.

Gość kololowaaa
rozumiem :) nie mogę firmy skojarzyć ale był taki płyn, z dozownikiem, po naciśnięciu pianka wychodziła fajnie się zmywało ale tak dawno to używałam, że nie skojarzę chyba... brzoskwiniowy zapach chyba był...

Gość niewiemcokupic
Może to był citrobiotic? Szukam i szukam, ale chyba nikt takiego kosmetyku nie wymyslił, o który mi chodzi...

Gość lkjassda
ja do mycia twarzy używam, moze si eto wam wydac smieszne ale plynu do higieny intymnej ziaja:) idealnie zmywa makkijaz, ma idealne ph dzieki czemu moja twarz jest odswiezona, używam tez zelu do twarzy nivea visage

Gość kololowaaa
nie :) nie wiem czy czasem nie z Lirene nie mogę teraz znaleźć nieraz jeszcze zmywam zwilżonym wacikiem z kilkoma kroplami oliwki dla dzieci dodatkowo rzęsy są ładniejsze ;) ale tak tylko oczy, resztę twarzy żelem jakimś ;)

Gość kololowaaa
koleżanka też zmywa płynem do higieny intymnej z biedronki nawet jest dobry ponoć do twarzy jeszcze się go nie odważyłam użyć...ale może kiedyś :D

Gość lkjassda
ten z ziaji o zapachy konwalii jest naprwade super, mialam duzo problemow z cera i nawet kosmetyczka mi to poradzila bo plyn do higieny intymnej ma idealne ph

Gość niewiemcokupic
Dziękuję za odpowiedzi! -csfdvbghjk- warto spróbować!