Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciulowa1111

Głodówka. Nadwaga

Polecane posty

Gość ciulowa1111

Aż wstyd się przyznać. Mam 20 lat Wzrost 165 cm Waga 74 kg Cel -10 kg /65 kg Nadwaga! O 5.50 rano wyciąga mnie na 3 km bieg, o 21 wieczorem tak samo. Od 5 dni biegam, przez pierwsze 3 dni zjadłam jakoś 3 małe posiłki. Chciałabym w ciągu miesiąca schudnąć te 10 kg. Uda mi się? Biegając codziennie i robiąc brzuszki wieczorem, około 50 dziennie. Efekt jojo, może być, jeśli będę ćwiczyć? Pierwszy raz w życiu mam taką mobilizacje dlatego walczę. :] W sumie to mój facet mi pomaga w tym, jest mi znacznie lepiej. Może jeszcze dodam jakie środki wspomagające odchudzanie byłoby najlepiej brać? Chrom organiczny, herbatki? Czu coś?

Gość J=Ola
ja schudłam 10 kg w ciągu dwóch mieięcy i też biegałam wieczorami a rano ćwiczyłam. Jadłam trzy posiłki dziennie. Efektu jojo nie miałam. Tylko potem wpadłam w bulimie i teraz się męcze. Ale 10 kg w ciągu miesiąca jest jak najbardziej możliwe. Możesz schudnąć 6 kg w ciągu tyg jak nie będziesz ic jeść. . Pamiętaj że lepiej dłużej ale zdrowiej i efekt bardziej się utrzymie. I dobrze ze ćwiczysz- ciałko będzie ladnie wyglądało. A biegasz sama czy z chłopakiem? I rano o 5.50? podziwiam cię naprawde że chce ci się wstawać tak wcześnie i biegać

Gość KAsssaandra77
wołają na ciebie "locha", czy tylko "prosię" ?

Gość Fafinette
ja pierdole - co za świniak!

Gość ciulowa1111
ogólnie to ta motywacja od chlopaka sie czela bo ja na pewno nie wstala bym sama o 5.50 i biegala... on teraz w delegacje pojechal na miesiac ale sama próbuje biegac, co prawda nudniej samemu, ale staram sie. z nim przez 3 dni biegalam rano i wieczorem, teraz musze sama. Chcce pokazac mu do tego czasu jak go nie bedzie ze potrafie :)

Gość ciulowa1111
wyślę chętnym moje majtki po porannym bieganiu przesiąknięte smrodem przyjaranej słoniny

Gość ciulowa1111
Ej Ty.. ten co się podaje za mnie... ! Wiesz... te Twoje podawanie się moim nikiem jeszcze bardziej mnie mobilizuje, nie rusza mnie to :P

6 km w ciągu dnia + brzuszki? :o Myślę, że to jednak o dużo za dużo. Co to ma za sens? :P Głodówka w parze z katowaniem się ćwiczeniami to niezbyt dobra kompozycja. Brzuszki to ćwiczenia siłowe, nie aerobowe, podczas ich wykonywania spalasz bardzo mało kalorii, poczytaj ;) Rozumiem, że jesteś bardzo zmotywowana i zawzięta, ale 6 km dziennie to stanowczo za dużo, może dasz radę przez tydzień, dwa, a może nawet i trzy, lecz później będziesz do tego bardzo zniechęcona. Biegaj co drugi dzień - np po 2-3km, to w zupełności wystarczy. A 3 małe posiłki to zdecydowanie za mało jak na dietę.

Gość J=Ola
Mogłaś latem biegać bylo cieplej- ale zimą też się fanie biega zwłaszcza wieczorem. też bym sobie pobiegała ale właśnie nie mam z kima samej nie chce mi się dlatego od czasu do czasu wsiadam na rowerek stacjonarny sobie. A schudłaś już coś przez te kilka dni?

Gość ciulowa1111
tak schudłam 3 kg. przez te 3 dni. Ale zjadłam w ciagu tych 3 dni bulion w kubku, kasze manna i salatke warzywna. W ciągu trzech dni... dzis nic nie jadlam. Wypiłam 2 l wody niegazowanej.

Gość zabawna mysz
gratuluje:D najpierw wpierdalaja, tyją, a potem tłuszcz im do łba napływa i odpierdala:) gratuluje jezscze raz:) prowo 3/10

Gość papapapapappa
oststnio tez sie wzielam za odchudzanie, wierze ze ci sie uda ;) tylko robie to powoli z 62 schudlam na 56 i chudne dalej :) malo jesm i duzo ruchu ;) juz nie moge sie doczekac az bede wazyla 52 ;)

Gość ciulowa1111
Tylko wiesz... gdybyś był mądry/mądra to byś wiedział, że są ludzie którzy mają taką przemianę materii, nie jedzą dużo a są otyli. :/ Ale są też i tacy którzy wpierdzielają na okrągło i wyglądają jak kościotrupy.