nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 Pomozcie z tym dywanem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 nikt nie pomoze?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 no i co ja teraz zrobie, plama ogromna, ehh to winko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 mama mnie zabije:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 powiedz ze to ty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 Mysz(:*:*:*:*) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 Bylem u fryzjera i podobnie jak u ciebie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 niemożliwe:D farbowałeś?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 tak za krotko troszke sciela i nie ta farba:( :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 przepr że tak długo odp ale deszcz pada i zasięg beznadziejny mam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 pada u ciebie?:( u mnie tylko troszke rano kropilo a i jak wrocilem ze szkoly troszke mocniej a teraz nic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 na pewno nie jest tak źle:) taaaak pada:( ale ja mam dzisiaj świetny dzień, czuje się jakbym 6 w totka trafiła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 jak mogłeś nie wiedziec o jaką muzykę mi chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 nie no z tym farbowaniem zartowalem ale troszke za krotko sciela:( a co sie do tego przczynilo, juz wczesniej cie o to pytalem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 wiedzialem Myszko:) Dotknac cie? :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 zadzwonił facet w sprawie samoch i powiedział na ile wycenili szkode. 5 razy tyle niż się spodziewałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 no to super a to ty zaplacilas za naprawe a teraz z ubezpieczenia, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 no nie tylko Dotknąć cię, w sumie dałeś mi 3 linki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 Myszko ja wiem ktore ci wyslalem:* a powiedz szczerze ktora najbardziej ci utkela w glowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 no tak, zapłaciłam, więc wiem ile mnie to kosztowało:) tak mnie zaskoczył, że o mały włos i bym mu udowadniała, że za dużo chce mi dać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 hehe no cos ty, twoja kwestia bylo tylko mowienie: co tak malo? wie pan ile to kosztowalo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 tak szczerze? Każdego dnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 to myslisz podobnie do mnie:* wlasnie jej slucham:*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 wierz mi w szoku byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 no nie dziwie sie, gdy ktos daje ci wiecej niz sie spodziewasz ale to tylko powod do radosci, bd miala wiecej na kozaczki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 dziwnie mi było powiedzieć ci na początku, że o tą chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 Każdego dnia Myszko...:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 ale to dużo za dużo, naprawdę:) pomyśl ile mogłoby to kosztować, tak przykładowo i weź to x 7:. Tyle dostałam:D szokkkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach