Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 18, 2010 ojj az tyle?:P skoro az tyle to czekam na zaproszenie na romantyczna kolacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 18, 2010 nikt się nie chwali, że znalazł ładny kolczyk przed kościołem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 19, 2010 no wlasnie nikt:( moge spyta kolegow z lasowic bo chodz ze mna klasy, ale niewiem czy chcesz zebym pytal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 19, 2010 a kolacje masz jak w banku:P mleko też:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 19, 2010 ale powiem ci szczezre ze wole abysmy razem cos ugotowali:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 19, 2010 wiesz co, nie ważne. Smutno mi tylko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 19, 2010 ja znajde takie albo podobne u jubilera i ty to tez masz jak w banku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 19, 2010 a umiesz gotować? ja coś tam umiem:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 19, 2010 ja tez cos tam umiem, to razem napewno cos upichcimy:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 19, 2010 ej, ja tylko tak marudze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 19, 2010 no i masz prawo ja tez bym marudzil, bo naprawde ladne sa no przynajmniej ten ktory widzialem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 19, 2010 wiesz co beznadziejnie mi ten net chodzi dzisiaj:( w srodę bd? od której? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 19, 2010 no o 13 powinienem juz byc na gg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałków 0 Napisano Październik 19, 2010 to fajnie, ja bd na pewno. Teraz zmykam spac bo jednego posta 10 min piszę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 19, 2010 dobrze Myszko a napiszesz mi chociaz smska na dobranioc jak bd w lozeczku bo ja te uciekam spac:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków: Napisano Październik 22, 2010 Moze ktos pomoze z tym dywanem;(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie cierpie poniedziałków:( Napisano Październik 28, 2010 ;(;(;(;(;(;(;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach