Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mnie lactacyd

najlepszy sposób antykoncepcji dla " nieregularnych"

Polecane posty

Gość a mnie lactacyd

"nieregularnych" w sensie dla uprawiających seks nieregularnie, bądź rzadko. nie chcących się truc tabletkami, sama gumka to jednak ryzyko. :o wiadomo że gin podpowia, ale Wasze własne doświaczenia ? co stosowaliście na "pierwszy raz" i na poczatku ?

Gość dhndhdjd
ja od samego poczatku brałam tabletki dla swojej własnej wygody(okres regularny,bez bólu itp) ,no ale też miałam regularny seks. Jak nie tabletki do dla Ciebie nie ma nic oprócz gumki, reszta wszystko na bazie hormonów

Gość są jeszcze spirale miedziane
nie wiem czy polecić bo sama się dopiero zastanawiam, czy takiej nie zalożyć. Oczywiście i tak używałabym dodatkowo gumek bo sama myśl o ciąży obniża mi libido.

Gość a mnie lactacyd
kurcze, w sumie to, gumka fktycznie najlepiej by się sprawdziła, ale też jest najbardziej zawodna. może faktycznie zdecyduję się na tabletki ( hormony) , chociaż w moim przypadku nie ma żadnych dodatkowych "plusów" z ich uzywania tj, okresy mam regularne nie bolące zbytnio... ale jeżeli już hormonalnie to chyba jednak wygodniejszy jest plaster... i bez kitu mysl o wpadce moze znacznie obnizyc libido... :D