Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gddghg

czy źle się odżywiam? lepiej byłoby gdybym....

Polecane posty

Gość gddghg

Witam, ostatnio trochę przytyłam. nie jem dużo, ale jem głównie jeden posiłek w ciągu dnia, czasami na wieczór coś słodkiego czy coś przekaszę. Ale najczęsciej jest tak, że swój pierwszy posiłek jem dopiero popołudniu. Czy lepiej by mi wyszło gdybym jadła śniadanie, lekkie drugie śniadanie, obiad, jakiś owoc? Bo patrząc logicznie to będzie dużo więcej kalorii niż mój jeden posiłek.... jak lepiej robić? Muszę zrzucić te nadprogramowe kg ;/

Gość xoxoxoxox
oczywiście ze bedzie lepiej jak wcześniej zjesz, nawet jak ci się wydaje że zjesz więcej kalorii niz w jednym posiłku, lepiej je spożytkujesz i organizm nie będzie odkładał tłuszczu. Polecam jeść regulanie w dzień, dużo pysznych sałatek itd, co tam lubisz, wieczorem się trochę ograniczyć + kilkanaście minut ćwiczeń na partie ciała na których ci zalezy wieczorem.

Gość gddghg
to muszę tak zacząć robić

u Ciebie wiadomo co jest problemem. duży posiłek i tylko raz dziennie plus słodycze tłuszcze na wieczór ;) ja jem 4-5 posiłków dziennie o 19 najpóźniej bo niestety o tej przychodzę z zajęć :( nie jem słodyczy ani tłustych rzeczy ;) non stop jednak odczówam głód i tyje ostatnio