Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzucholek

TEGOROCZNE MAMUSIE....po 30-tce.....

Polecane posty

Wiecie co??? Lubię tą swoją stomatolożkę , bo jest od cholery! :-) :-) :-) Ale jak pomyślę o tym ,że znowu do roboty to mnie telepie..... Plus z tego jeden;zajebista z niej babka i z poczuciem humoru.... Ale zkicham się myśląc co mały porabia.....żebym z tego wszystkiego niczego nie pomyliła, bo pacjentowi raz daliśmy znieczulenie takie ,że pół szczęki mogłyśmy mu wyrwać.... :-P Ale to jego wina, bo nażarł się idiota leków przeciwbólowych na morfinie.......... :-| :-| :-| i nic nam o tym przed podaniem znieczulenia nie powiedział.....a PYTAŁAM??????????

Ale jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p TEŚCIOM UCIEKŁ PIES!!!!!!!!!!! nie ma go już podobno ze dwa dni-Nawet nie zauważyłam!:p Pewnie się wyprowadził!!!!!!!! :p

Gość mamulka 30
witam mam 30 lat (skonczylam we wrzesniu 2010) i mam coreczke ktora 16 stycznia bedzie miala dokladnie 3 miesiace moge dolaczyc?

A pewnie ,że możesz:) Napisz coś o sobie.... Trochę mnie ostatnio nie było....ale za dużo się u mnie działo i musiałam trochę pozałatwiać pewnych spraw......:p

Luczijko wczoraj myslałam,że umieram ... Boże dziewczyny miałam jakiś atak wrzodów,pojechaliśmy z M na zakupy i w momencie zrobiło mi się słabo,wyprułam z tego sklepu blada jak ściana,M za mną,otworzył mi samochód a ja nie wiedziałam co,żołądek jak kamień,ból nie do wytrzymania,w żadnej pozycji nie było mi dobrze,dobrze że miałam woreczek to zwymiotowałam do niego i położyłam się na tylnym siedzeniu,nie mogłam ani siedzieć,ani lezeć,wszystko we mnie drżało i wyłam z bólu.Normalnie modliłam się żeby stracić przytomność...dosłownie w sekundę tak się spociłam,że byłam mokra od stóp do głów. Dojechaliśmy do domu (zostawiliśmy córki w sklepie) M wysadził mnie w domu i wrócił po nie,a ja ledwo weszłam od razu toaleta,zwymiotowałam jeszcze raz,a było mi zimno i gorąco na przemian.Mama jak mnie zobaczyła natychmiast wezwała pogotowie.Przyjechali i chcieli mnie zabrać do szpitala,ale ponieważ Ola nie je nic poza cycem to było poprostu niemożliwe,więc podpisałam im,że na swoją odpowiedzialność nie pojadę i tak pół nocy co wypiłam czy to było mleko czy woda to wszystko ze mnie wyleciało...dziś w sumie nieźle,ale boli nnie głowa,jest jakby nie moja i jem tylko kleiki ryżowe i suchą bułkę :/ w poniedziałek musze iść do mojego lekarza po skierowanie i porobić badania...szkoda gadać,największemu wrogowi nie życzę takiego bólu.

Boże dziewczyny miałam jakiś atak wrzodów,pojechaliśmy z M na zakupy i w momencie zrobiło mi się słabo,wyprułam z tego sklepu blada jak ściana,M za mną,otworzył mi samochód a ja nie wiedziałam co,żołądek jak kamień,ból nie do wytrzymania,w żadnej pozycji nie było mi dobrze,dobrze że miałam woreczek to zwymiotowałam do niego i położyłam się na tylnym siedzeniu,nie mogłam ani siedzieć,ani lezeć,wszystko we mnie drżało i wyłam z bólu.Normalnie modliłam się żeby stracić przytomność...dosłownie w sekundę tak się spociłam,że byłam mokra od stóp do głów. Dojechaliśmy do domu (zostawiliśmy córki w sklepie) M wysadził mnie w domu i wrócił po nie,a ja ledwo weszłam od razu toaleta,zwymiotowałam jeszcze raz,a było mi zimno i gorąco na przemian.Mama jak mnie zobaczyła natychmiast wezwała pogotowie.Przyjechali i chcieli mnie zabrać do szpitala,ale ponieważ Ola nie je nic poza cycem to było poprostu niemożliwe,więc podpisałam im,że na swoją odpowiedzialność nie pojadę i tak pół nocy co wypiłam czy to było mleko czy woda to wszystko ze mnie wyleciało...dziś w sumie nieźle,ale boli nnie głowa,jest jakby nie moja i jem tylko kleiki ryżowe i suchą bułkę :/ w poniedziałek musze iść do mojego lekarza po skierowanie i porobić badania...szkoda gadać,największemu wrogowi nie życzę takiego bólu.

Magdusia-boże wspolczuje Ci,ale badania zrób. 3mam kciuki A ja mam istny sajgon w domu-moj Bartek dotychczas grzeczny zmienil sie diametralnie. Marudzi,placze bez powodu,krzyczy..Najlepeij na rękach go nosić,jak siadam to znow jest ryk...masakra..Chyba to zeby,bo dziasla napuchniete i slini sie jak buldog :) Albo skok rozwojowy,alebo sama nie wiem co...W nocy jak budzil sie na cycka co 3-4 godziny tak teraz 1,5-2 ,czasami chodze jak zombi :) Pocieszcie mnie ze to minie,plisssss....

Qrwaaaaaaaaaaaaaa pisałam taki długi post i mi zeżarło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO TO JUŻ KRÓTKO..... MAGDUŚ DO LEKARZA-MARSZ!!!!!!!!!!!! I napisać mi tu ładnie co powiedział!!!!!!!!!!!!!! Kasiek............ Nie martw się mojego też trzaska po rozumku i mam to samo!!!!!!! Ręce mam jak orangutan......do kostek!!!!!!!!!!! Do jutera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mnie to wcięło.nerwy mam jak chol... bo mały od 16lutego do żłobka,a ja o pracy.już teraz śnią mi się koszmary.mus ,bo tego wychowawczego tyle co kot napłakał.jeszcze nigdy żadnego dziecka nie oddawałam "obcym" tak szybko.nie lubię tak. a jak przyjdzie mi druga zmiana to tyle go zobacze co rano.no i na cycu w nocy.nie wiem jak dam radę. magdusia spróboj może wyleczyć te wrzody czy coś?mój mąż zdychał na to przy każdej zmianie pogody a wystarczył miesiąc kuracji antybiotykowej i od 5 lat jest spokój,nic nie wróciło jak dotychczas.a Ty dużo młodsza jesteś -powinno pójść szybko.;-)

Matkapolka.... Ja też do pracy....niedługo....:o Potem wam napiszę jak mnie dzisiaj nosi, tylko wrócę od konowała-lekarza czyli!!!!!!!!!!!!!!

a ja mam meza w domu bo ma wolne wiec nie moge duzo pisac bo mi laptoka okupuje.Teraz ino troszke mam spokoju bo sie wzion za zeszyty mlodego. Tak pisze bo sie dzis troszke usmialam w UM jak załatwialam pewną sprawe.Przyszła taka babulenka jakas i tak mowiła gwarą do urzednika ze gosc nic nie rozumiał.Co chwile pytał o co jej chodzi.Mnie tez ciezko było pojac o co kaman. Moj Filip to ma teraz nasilenie leku separacyjnego,nie zchodzi ze mnie wcale.I zamiast z tatem posiedziec a mi dac odpoczac to on wisi na mnie non stop.A maz za tydzien wyjezdza do UK na dwa tyg.Musze do tego czasu pozałatwiac kilka spraw urzedowych,wiec biegam jak szalona z urzedu do urzedu.A w urzedach jak wiadomo od razu niczego nie załatwie.

WITAM...... JESTEM PO PRZERWIE...... Zakupiłam dziś młodemu lekki zapasik srajdyli...... Przerzuciłam się na bella flexi......bo mi lepiej pasują..... Nie robi się Dżonasowi taki tobół jak w pampersach..... :-> Dżonik wciągnął sobie rosołek śpi.... :spi: :spi: -Zaraz pewnie wstanie , bo on w dzień to po 15 min śpi..... Miałam się wcześniej odezwać ,ale u mnie w domu to ostatnio jak na dworcu drzwi się nie zamykają......:o Ciągle ktoś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qrwa co za dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mały coś mendzi jak oszalały!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze kolęda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie macie pojęcia co miałam dzisiaj za durne przypadki.... :-| :-| :-| :-| :-| W przychodni u mnie pracuje banda kretynów jak się okazuje!!!!!!!!! Co miesiąc załatwiam MISIATEMU, jak nie cewniki, to podkłady i leki.....I do tej pory mają problem z tymi papierami!!!!!!!!!!!!!!!! Ciągle czegoś albo nie wpiszą , albo pieczątki nie przystawią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ja jeżdżę jak pojeb do tego NFZ......W kółko czegoś nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już cztery razy tam byłam z jedną rzeczą -już mi kurwa normalnie wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ta pizda lekarka nawet głupiego zlecenia na karetkę nie potrafi wypisać!!!!!!!!!!!!!!!!Co za krowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dalej.......Jak wspomniałam dziś kolęda....... :-| :-| Ksiądz też rozumem nie grzeszy!!!!!!!!!!Od każdego domu zażyczył sobie po Uwaga!!!!!!500ZŁ Na kostkę na cmentarz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chyba mu słońce mózg wypaliło!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe czy on mi da 6 tysięcy na wózek dla MISIATEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo ten co ma obecnie jest z FAR-u......wypożyczony do czerwca!!!!!!!!!!!! Dalej....... Kobiety na kolędzie maja mieć odświętny strój!!!!!!!!!!!Bo inaczej wyjdzie!!!!!!!!!! Czaicie to co za palant!!!!!!!!!!!!!!!!!! POTEM WAM NAPISZĘ CO ROBI JAK KTOŚ UMRZE , ADO KOŚCIOŁA MAŁO CHODZIŁ!!!!!!!TO WAM SIĘ WŁOSY NAJEŻĄ!!!!!!!!!!!!!!

A teraz Wam napiszę co ten pieprzony batman(ksiądz-czyli) jeszcze wymyślił...... Otóż..... Jak ktoś rzadko uczęszcza do kościoła lub mu podpadnie jakoś to t MENDA..... Chowa go w innym kierunku niż innych....tj wszyscy zwróceni są w kierunku ołtarza na cmentarzu......a podpadziochów chowa pod płotem, zaraz przy torach kolejowych.....i to odwrotnie niż wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!! Potrafi kogoś wykląć......jak kilka razy do kościoła nie zawita...... I takie tam..... A komunia dzieci to dla nich trauma jakaś.....magluje ich, krzyczy.....Mojej kumpeli córa z tego wszystkiego rozstroju nerwowego dostała i wymiotowała...... Do czego to dochodzi ,żeby taki klecha trzepał całym miasteczkiem...:o Chyba jeszcze ze mną nie miał przyjemności....... To chyba jakiś diabeł w przebraniu!!!!!!!!!!!!!!

brzucholek rany boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toz wy tam macie meksyk jakis.Ale słyszałam juz o takich ksiezach.U mojej tesciowej na wsi jest podobny. Tylko dziw ze ludzie tacy durni i tak robia jak on chce. Nie daj sie tam dziewczyno.Pewno bedziesz pierwsza odwazna ale wierz mi ze za tobą pojda inni. Ja bym sie nie dała takiemu hu..owi wykorzystac.500zł to bym mu napisała na katce i niech ma. U nas na szczescie az takich cyrkow nie ma ale przy komuni to tez wypierduja np ksiadz w prezecie za huj wie co zazyczył sobie od dzieci deske serfingową.Pojebało im sie w głowach.Za h...nie dam kasy na takie cos.Poza tym nie wiem z jakiej paki on ma dostac prezent? jak nie chce niech nie udziela komunii U mnie tez mało czasu bo łaze po urzedach.mam duzo załatwiania a maz mi w niedziele zza granice zmyka.A niech zmyka.Zrobil sie niedobry i upierdliwy i odpoczne troche od niego.

Wczoraj u teściów podobno ksiądz-menda......zajrzał w kopertę i focha walnął.... :-| Chyba za mało tam miał..... ;) A dali 50zł....i tak dostał za dużo.....co za patafian...... U mnie pada.....co za kanał!!!!!!!!!!!A miałam iść z młodym na wietrzenie-i dupa!!!!!!!! Eeeeeee mam nadzieję ,ze jutro nie będzie padać..... :-/ Dziś mój Misiaty ma imieniny.....także pewnie ktoś nas zaszczyci...... :-P Ciacho zakupione , bo piec mi się nie chciało wczoraj, bo młody miał foszki.... :-( A laski która miała pieluszki z Rossmana? Bo jest promocja, a mnie ciekawi co to za cudo?

Łapa...... KUPCIE MU KLOZETOWĄ-DESKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!:Co za idiota!!!!!!!!!!!Deskę!!!!!!!!!!!!!!!!HIHIHIHIHIHI!!!!!!!!!!!!!!!1

uff,całe szczęście że niewierząca jestem ti mnie cały ten cyrk z batmanami ominie. pieluszek z rosmanna nie miałam jeszcze ,jadę na biedronkowych i chwalę sobie bardzo i cenowo ,i ze względu na komfort małego-zero problemów z odparzeniami. wysłałam wczoraj zgłoszenie na promocję gerbera i przyszedł dziś es że wylosowałam bon na 200 zł.próbowałyście może też? z tym spaniem to one chyba wszystkie tak mają,te maluchy-15 minut drzemki i tak co 3 godziny.łapy od zabawiania jaśnie pana mam do pięt...

miałam pieluchy z rossmana ale jakis mi one nie podeszły tzn Filipowi wsio rawno bo i sra i leje tak samo w kazdą ale jakos takie grube one i dupcia a szczegolnie tu z przodu gdzie ma siusiaka takie maił wypchane.

Luczijko ja mam tak mało czasu,że nie wiem co mam robić kiedy złapię wolną chwilkę...moja mama znów wyjechała,a ja sama z całym tym bałaganem ...ehhh U mnie na szczęście kolęda obyła się bez wiekszych zgrzytów,ale znam przypadki debilnych zachowań księży,np u mojego brata jest taki ...a jak ktoś nie chodzi do kościoła to w ogóle nie zgadza się na pochówek i żeby się waliło i paliło nie pochowa. A komunie sa dwa razy prawdziwa bez gości we czwartek,zeby się dzieci nie rozpraszały,a dla rodziny w niedzielę i dzieci też magluje jak głupi. Poprostu nie do uwierzenia,ale widze,że nie jest osamotniony w swoim debiliźmie:) Zmykam,bo mała już się domaga mamusi :)

lucija=boshhh co tam u ciebie sie dzieje!!! Sra mu sie we łbie naprawde!!! Masakra,wspolczuje u nas dalej c.d dni taliba :(

Łapko coś strasznego,a mnie się czasem przytrafia dać dziecku słoiczek,jak np gdzieś jedziemy,żeby sie nie paprać z gotowaniem,pakowaniem i w ogóle...jednak dzieci wiedzą co dobre,bo moja Ola bardzo niechętnie je słoiczki,aż ma odruch wymiotny;)

kurcze co z tym spaniem-15-20 minut w dzień i po wszystkim.marudny nie jest za bardzo więc to chyba nie z głodu,ale zabawić go trzeba.nie wiem co to będzie za miesiąc w żłobku? będą zabawiać tylko mojego dziedzica?nooo nie wiem czy tam jest tyle opiekunek. a mój słoiczek bardzo chętnie wsuwa,wnuk męża ,trzy tygodnie młodszy ,to samo.tysiące dzieci wychowały się na tych słoikach ,może od razu mojemu nie zaszkodzi?zresztą jeszcze jakieś 2 miesiące i zacznie jeśc z nani i po krzyku.

Hejo...... Ale się wczoraj narobiłam..... :o Wysprzątałam całą chałupę..... Gotowałam młodemu zupki...zrobiłam;marchewkową, brokułową, pomidorową...... :p Zawekowałam i do lodóweczki.... :p Na jaki tydzień spokój.... :p Idę dziś na imprezkę .....a co tam..... :p:p:p Idę trochę się wyszumieć..... :p Jessssssssu dobrze ,że sama już gotuje..... U mnie dni terrorysty chyba dobiegają końca , bo młody coraz spokojniejszy....:) Magduś a obiadki też sama gotujesz?

Łapa..... Dzięki za opinie o pieluszkach.....chyba jednak będę jechać dalej na pampkach i dada......

Mój też śpi po 10-15 min.....:o:o:o Co za kanał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A dziś to już w ogóle zabłysnął kokosił się chyba z 20 minut , a spał 2 minuty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dokładnie z zegarkiem w ręku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luczijko,pocieszę Cię -Ola dziś identycznie pospała,a obudziła się taka wypoczęta ...haha. Położyłam ją ,marudziła,kręciła się we wszystkie możliwe strony-wreszcie zasnęła,wyszłam po cichuteńku,usiadłam w fotelu,a ona jak się rozdarła.Wchodzę,a ona banan i wyspana jakby całą noc spała :)) dopiero udało mi się ją połozyć...póki co śpi,ale nie chcę przechwalić.