Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy ja na prawdę dużo oczekuje od faceta?? proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Porozmawiaj z nim i zdaj relację, jak się wytłumaczył. Takie gdybanie do niczego na razie nie prowadzi.

Gość jsfhgkfdjh
Nie no nie mogę się nadziwić, że koleś który ma 25 lat chce koniecznie mieszkać z rodzicami. Widać jest bardzo wygodny i leniwy. Ja już czekam jak na zbawienie żeby móc iść na swoje chociaż jestem w jego wieku, ale warunki mi na to nie pozwalają.

Gość jsfhgkfdjh
Widocznie życie jest takie przewalone, że zawsze jest inaczej niż człowiek by chciał.

Gość likkka000
ja mam gorszy przypadek bo 29-letni !

Daje odpowiedź zgodnie z obietnicą. Dzwonie, piszę, nie odzywa są, ostatnio też była taka sytuacja, to było spowodowane kłótnią z mamą. Nie wiem co o tym myśleć.

jsfhgkfdjh - wiesz, mu jest dobrze jak mieszka z mamą. Jak mu tak wygodnie to niech będzie. Człowiek chce tak a wychodzi inaczej, już tak bywa w życiu. Nie zawsze można mieć wszystko co by się chciało, cóż takie jest życie. likkka000 Fajnie, że nie jestem sama z takim problemem.

Dziś mój przyjechał do mnie i pytam się co dalej, jak to z nami będzie. A on do mnie, że ma doła i nie będzie ze mną na takie tematy rozmawiać. No i rozmowa się urwała...siedzi i nic nie mówi...patrzy w tv i tak to wygląda...

Dziewczyny, co ja mam zrobić?, na pewno już wiem, że nie zamieszkamy razem nawet mi się już odechciało. On nie jest dojżały do rozmowy a co do piero do zamieszkania razem.

Gość nusia alusia
opierdol go ze nie chce rozmawiac

Dziewczyny czy wg was, sens ma taki związek? Razem a jednak osobno, takie mam uczucie:/, powoli chyba deprechy dostaje z tego wszystkiego.

Zgadzam się z moją poprzedniczką, jeśli on przez całe życie mieszkał z matką, z ojcem się rozwiodła (śmiechu warte, z jakiego powodu...przepraszam ale musze to powiedzieć, że dłubał w nosie i puszczał bąki), a ona z innym kolesiem 25 lat starszym, w związku na odległość. Chyba podświadomie będzie taki jak ona. Wiesz, ja wiem czego chce w życiu, ale nie mam pewności czy tego samego chce mój partner życiowy. Dlatego puki co żyjemy z dnia na dzień. Bo co mam zrobić, jeśli on nie chce nawet ze mną rozmawiać na te tematy.

Dalej nie może ze mną porozmawiać, jak widzi swoje życie w najbliższym okresie. Na moje oko wybrał tą szkołę, żeby pobimbać sobie jeszcze przez te 2 lata. Bo jak to ostatnio powiedział on do roboty nie pójdzie...