Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła!!!

co za egoista !

Polecane posty

Gość wściekła!!!

Wczoraj wieczorem rozmawiałam przez telefon on w tym czasie próbował się do mnie dodzwonić. Połączenie trwało jakieś 15min. Oczywiście oddzwoniłam do niego. Wiecie co on zrobił ? Najpierw wyłączył telefon, później jaśnie Pan łaskawie odebrał i powiedział" Zajęty jestem, nie mam dla Ciebie czasu tak jak ty dla mnie przed chwilą, rozmawiam z kimś" Tak się wkurzyłam, że nazwałam go popieprzonym palantem.Pewnie myśli, że dziś zadzwoni a ja będę się zachowywać jakby nic się nie stało.Grubo się myli nie pozwolę się traktować w taki sposób i nie będzie mnie upokarzał przed swoimi znajomymi.

Gość GDN-on
trochę trąca dziecinadą z jego strony :)

Grubo się myli nie pozwolę się traktować w taki sposób i nie będzie mnie upokarzał przed swoimi znajomymi. " ale dlaczego wplotłaś w to wszystko jego znajomych ?

Gość hahahahahahahahahaaaaaaa.
powinnas przedstawic to na jakims forum ogolnoswiatowym na kafe jest stanowczo za mala rotacja

Gość ffffifka
przecież to jakiś niedojrzały dzieciak, nie radzę Ci brną ć w coś takiego z gówniarzem

On nie jest egoista, on jest strasznym dzieciakiem. Nie baw sie w jego gierki, poprostu powiedz mu ze w taki sposób nie bedziecie rozmawiac i ze zachował sie jak niedojrzały dzieciak. Jak wydorośleje, to niech wtedy zadzwoni.

Gość wśieła!!!
nie wplątałam w to jego znajomych. Kiedy mówił, że nie ma dla mnie czasu był e towarzystwie znajomych. Tak zrobię dziewczyny, nie będę się przejmować. Jest strasznym dzieciakiem a ma prawie 28 lat ! Jestem tylko trchę zła na siebie, że dopiekłam mu słowami.... mogłam zachować większą klasę...

Gość Nie chcę Cię martwić 492y6
Ale mój ex też się wściekał, gdy nie mógł się do mnie dodzwonioć, a potem okazało się, że był narcyzem.

Gość Ta... Ehe ehe
Na moje oko to przemawia przez niego zazdrość i zaborczość.