Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpeoooe

Chce dac na imie córce Józefina. Uwazacie ze ok?

Polecane posty

Gość wpeoooe

Wiem ze to dosyc nie na czasie ale mam sentyment do tego imienia i chcialabym tak nazwac corcie. Myslicie ze nie wyrzadze jej tym krzywdy?

Gość HOG
ładne imie, moja babcia tak ma

Gość bedzie mala Jozia???

Gość hhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toż to jak wyrok ,strasznie brzydkie imię ,na pewno będzie się go bardzo wstydziła .Przepraszam jeśli uraziłam ,ale piszę szczerze ,bo sama mam imię którego nie znoszę tak bardzo ,że nawet nie napiszę jakie.Nie rób tego swojej córce

Gość magnimax
KURDE JA TEŻ KIEDYŚ O TYM MYSLALAM. MAM NAWET KOLEŻANKE, KTORA MA TAK NA IMIE I NIE PRZYPOMINAM SOBIE ŻEBY PRZECHODZIŁA Z TEGO POWODU JAKIEŚ SZYKANY W MLODYM WIEKU. NO ALE ZE MAM DWOCH SYNOW TO IMIĘ MI SIE NIE PRZYDAŁO.

Gość Ladne imię, man znajomą
mówia na nia Finka

Gość agaga
no wiesz, jak juz pytasz to mi sie tam osobiscie nie podoba takie imie.. ale jak Ty chcesz nadac takie córeczce to nie pyaj tylko po prostu nadaj nikt tobie tego nie zabroni:) pozdrawiam.

Gość _maly_geniusz_
http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-polskie-litery-i1272108722.html Pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Mam do zaoferowania zestaw edukacyjny składający się z 32 liter o wysokości 10,5 cm., w pięciu żywych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie, niebieski działa kojąco i wyciszająco pomarańczowy pobudza, motywuje do działania, zielony działa uspakajająco, odstresowująco żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ nerwowy, rozwesela. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. W zestawie znajdują się polskie litery!!!!!!! Do sprzedania posiadam również cyferki oraz zestawy o wysokości 19,5 pytania na maila maly.geniusz@wp.pl http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-i1272108956.html