Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiaczka

jak zmusić - zdrada

Polecane posty

Gość zastanawiaczka

Słuchajcie, jak zmusić kobietę która poprzez swoje zdrady i egoistyczne zachowanie niszczy dzieci, męża i ogólnie rodzinę? Nie pomaga perswazja, prośby ani groźby.

Gość wnioskuje......
zapytac jak zareaguje maz gdyby sie od kogos przypadkiem dowiedzial.....:P

Gość zastanawiaczka
zmusić do opamiętania się! dzikiwąż - ale on się boi że to jeszcze pogorszy sprawę...chociaż dla mnie to zupełna głupota. Ale mówię Wam, nawet nie wiedziałam, że takie egoistki istnieją.

Gość zastanawiaczka
wnioskuje... on już się dowiedział i ona o tym wie! Niestety nic sobie z tego nie robi :/ , nie patrzy na niego, nie interesują ją dzieci... Totalna egoistka.

Gość trzeba się dużo ruszać
a to Twoje życie, małżeństwo? Jeśli nie to łaskawie- nie wtracaj się w czyjeś życie szczególnie nie proszona

Gość zastanawiaczka
to jest małżeństwo bliskich mi osób - mojego brata. Nie mogę patrzeć jak cierpi on i dzieciaki. Nie mogę słuchać jak się zastanawia czy nie lepiej by było skończyć ze sobą. Co do tego że się wtrącam nieproszona to muszę Ci powiedzieć że on już sam prosi o pomoc bo nie wie co ma robić! Ale co Ty możesz wiedzieć, pewnie jesteś właśnie taką osobą jak żona mojego brata - krzywdzisz ludzi i patrzysz żaby tylko Tobie było dobrze.

mąż musi koniecznie się dowiedziec i namawiajcie go do rozwodu . znam taki sam przypadek , poczciwy chłopina trafił do psychiatryka

oczywiście, rozgryzłaś mnie po jednym wpisie :p :D jestem kobieta samo zło :D cokolwiek zrobisz - i tak decyzja należy do brata i bratowej, a Ty musisz z pokora tę decyzje zaakceptować i wspierać brata

Gość zastanawiaczka
Po prostu napisałaś to w taki sposób,że wyszło na to "choćby miał się zabić to nie wtrącaj się bo to nie twoje małżeństwo". A co do bratowej- heh ona już postawiła na ich małżeństwie krzyżyk przy pierwszej zdradzie - teraz jest już 4 (o której wiemy, a ile było tych o których nie wiemy-nie wiadomo) . Każdy brata wspiera jak tylko może, ale wierz mi że ciężko jest bezczynnie patrzeć jak on i dzieci cierpią przez taką głupią flądrę. ...a on głupi ja kocha...

PEWNIE, ZE CIĘŻKO ale nic nie poradzisz nikogo nie zmusisz i nie namowisz a jak będziesz się wtrącać to póxniej okaże się, że jeszcze będziesz najgorsza, po wszystkim taki los doradców i pomagaczy