Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może mi pomożecie.........

Czy można przesunąc owulację?

Polecane posty

Pytanie może i głupie. Chcemy z męzem drugie dziecko.Niestety mąz pracuje za granicą i przyjezdza zawsze przed moją @ .I wyjezdz ok 7dc.Mam bardzo regularne cykle. Nie mamy szans na poczecie.Ja zewzględu na pracę,starsze dziecko nie mogę latać do niego . Czy jest sposób na przesunięcie owulki np.jakieś leki,zioła

Gość chyba cie porobalo
:O ale pokazalas inteligencje :P

Gość chcialam zobaczyc ten film
no ale owulacji nie mozna przesunac bo i jak ? to natura :D

Czytałam na forum ze castagnus potrafi namieszac w cyklu to może i przesunie. Tylko pytam ,może ktoś ma doswiadczenia z Casta

Gość chcialam zobaczyc ten film
jezu kobieto owulacja moze pojawic sie wczesniej lub pozniej ale ty sama jej nie przesuniesz rozumiesz ? czy nadal nie NIE DA SIE JEJ PRZESUNAC O TAK KIEDY SIE CHCE :O:O

Gość Chyba nie oto chodzi
Wydaje mi sie ze autorce chodzi o przesunięcie całego cyklu tk by nie miała@ w dniach kiedy jest mąz. I to wydaje mi się możliwe. Wystarczy ze wezmisz taletki anty -brac bez przerwu przez 5-6 ty i odstaw .Dostaniesz @ napewno w innym terminie niz teraz. Cały cykl sie przestawi to i owulka może wypaść w dni kiedy jesteście razem. Ps. Nie polecam robic dzidziusia w pierwszym mies. po odstawieniu.

Gość właśnie oto chodzi
Dziękuje. Ze sama na to nie wpadłam. w poniedziałek lecę do gina.

Gość to nie takie głupie
Dla tych mądralińskich powyżej... Ja mam bardzo krótkie cykle i bardzo póżno występuje u mnie owulacja - krótka faza lutelna. Wszyscy ginkowie szprycowali mnie luteiną i duphastonem na wydłużenie fazy lutelanej a mój aktualny gin to wyśmiał mówiąc że to nie tak nalezy zrobić. Mój cykl ma 24 dni a owu wystepuje w okolicy 17dc wiec ciezko byloby utrzymac naturalnie ciążę. Gin powiedział że będziemy tak stymulować owu żeby przesunęła się na wczesniejszy termin czyli około10dc. Dla mnie to coś nowego, nigdy o tym nie słyszałam. Mój gin ma bardzo dobrą opinię jesli chodzi o problemy z płodnościa więc może akurat... Jak będę wiedziała coś więcej to się odezwę. Pozdrawiam wszystkie pragnące mieć dzidziusia. Wszystko przed nami...:)

Gość to nie bzdura
a ja tam wierzę że można przesunąć owu, przynajmniej tak mówi mój gin