Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lashes sto razy

jak się spakować? co ze sobą wziaść? poradźcie

Polecane posty

Gość lashes sto razy

jadę na wycieczkę autokarową. będę jechać autobusem cały dzień (w międzyczasie też zwiedzanie czyli łażenie). jest zimno więc biorę kozaki długie ale jak niby w nich wysiedzieć niemal cały dzień w ogrzewanym autokarze?? czy wypada wziąść ze soba do torby np kapcie typu baleriny? czy jak już to może lepiej buty (a nie kapcie) baleriny? niby banał a jednak mam problem bo nie chcę wyjść na jebniętą lalę z ogromnym bagażem i chcę wziąść jak najmniej rzeczy. dodam, że nie mam adidasów.... czy wogóle wypada w autokarze zdjać buty, zmienić i by te zdjęte leżały na podłodze?? poza tym to będzie dwudniowa wycieczka (jeden nocleg w hotelu) poradźcie co niezbędnego ze sobą wziąść a co jest zbędne

Gość Pakula
a nei wytrzymasz w kozakach tego razu??

Poza akcesoriami łazienkowymi i piżamą? To nie wiem. A co do butów - lepiej zmień w autokarze na lżejsze (baleriny będą OK) niż masz siedzieć cały dzień w kozakach a potem w hotelu je zdjąć przy współlokatorach (pewnie nie masz jedynki, co?) Termin: 26.03.2011 Chłopiec Sebastian Dziewczynka Angelika Pośpiesz się, rodzice czekają!!!

Gość lashes sto razy
myślę, że bym wytrzymała ale może to głupio wyglądać, że ktoś siedzi cały dzień w 35 stopniach w zimowych kozakach

Gość Pakula
no chyba jedyna nie bedziesz? czy moze to tylko u ciebie zima jest:)

Gość lashes sto razy
zastanawiam się co wziąc na przekąski ? planowalam jajka gotowane, pomidorki i kabanosy, ale mama mówi że pomidorki sie rozciapią :O

Gość lashes sto razy
takiego problemu nie mam. chodzi tylko o to jak to będzie widoczne z boku i odebrane przez innych. stopy mi się nie pocą, buty skórzane, za ciepło mi nigdy nie jest bo jestem mega zmarzluchem a pokój mam dwójkę ale z chłopakiem. zawsze głupio się czuję na jakimś wyjeździe, że mam za duży bagaż i inni pomyślą, że jestem paniusią, ksieżniczką.... no ale jak tu nie wziąść najpotrzebniejszych rzeczy... kupuję kosmetyki typu 3 w 1 itd, chusteczki do demakijażu itd. przed wyjazdem robię hennę by ograniczyć makijaż i tym samym ilość kolorowych kosmetyków ale zawsze mam problem z ubraniami.. aha i kolejne pytanie.. czy używałyście tzw suchych szamponów?? działają?

Gość lashes sto razy
jajka oczywieście bez skorupek ?

Gość lashes sto razy
heh o z żarełkiem to podszyw

Gość wygodaaaaaaa
caly dzien jazdy autokarem kochana tu liczy sie wygoda a nie piekny wyglad i co ludzie pomysla.wez balerinki a kozaki zdejmij i wloz do reklamowki problem z glowy

co do butów to jak najbrdziej balerinki będa ok w kozakach nogi ci się spocą i jak w hotelu je ściągniesz to na bank nogi będą ci potem na kilometr śmierdzieć. kosmetyki, to są teraz w sprzedaży np w roosmanie takie w wersji mini. małe tupki kremów, szamponów, żele pod prysznic...małe ale na pewno wydajne. 2 dni to nie dużo, weż ze sobą 1 bluzkę na zmiane, z długim rękawem i 1 z krótkim bo nie raz przygrzewają w hotelach. spodnie na zmiane, bielizne, piżamę. dodatkowo aparat, dobry humor i jedziesz!!!:) a dokąd jedziesz?

co do butów to jak najbrdziej balerinki będa ok w kozakach nogi ci się spocą i jak w hotelu je ściągniesz to na bank nogi będą ci potem na kilometr śmierdzieć. kosmetyki, to są teraz w sprzedaży np w roosmanie takie w wersji mini. małe tupki kremów, szamponów, żele pod prysznic...małe ale na pewno wydajne. 2 dni to nie dużo, weż ze sobą 1 bluzkę na zmiane, z długim rękawem i 1 z krótkim bo nie raz przygrzewają w hotelach. spodnie na zmiane, bielizne, piżamę. dodatkowo aparat, dobry humor i jedziesz!!!:) a dokąd jedziesz?

Gość lashes sto razy
do Wiednia kamere brać czy aparat wystarczy