Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu no czemu?

Dlaczego trafiam na kobety ''pijawki'' ?????

Polecane posty

Gość czemu no czemu?

nadmiar hormonow czy co ? nadmiernie emocjonalne... ide do pracy dostaje smsa co robie, godzine pozniej kolejny sms, po pracy telefon, w nocy smsy, wierszyki ,kolejne wyznania milosci , pytania : kochasz mnie ? :O

Gość Jaeerr
Wysysają do ostatniej kropelki, taka ich natura.

Gość czemu no czemu?
przez takie zachowanie nie mam ochoty z zadna sie spotykac :O

Gość O jezu wy too macie problemy
Moja też tak robi i co? i chuj:) Takie baby... Odpowiedzcie i z głowy,wykręcanie się od tego tylko pogorszy ssytuację

Gość tamburynoo
Nie tylko baby sa takie. Ja mam takiego faceta. Już mam palca zwichnietego od tego smsowania pod biurkiem żeby szefowa nie widziała. Dźwięk wyciszony. A jak nie odpiszę to zaraz ma focha.

Gość czemu no czemu?
Telefon wg mnie sluzy do waznych spraw a nie wysylania tony smsow o tresci ''co robisz'' cholery dostac mozna mlode siksy? 20-24 lata. w tym wieku chyba juz nie ma sie zachowan z gimnazjum i liceum.

Gość zdziwiłbyś sie chłopie
13 letnia sis mojej panienki jest o niebo dojrzalsza od niej (ma 26 lat)

Gość wujek dobraa rada:)
Dam ci radę : nie odpisuj !!!! odpisujesz wiec ona wysyla i tak w kolko.

Każdy ma swoje potrzeby i stosunkowo tolerancję do potrzeb innych.. Rzeczywiście masz problem.. najwyżej nie odpisuj i tyle. Nie napisałeś.. czy to Twoja dziewczyna, jakaś panienka z którą się spotykasz.. czy jest ich więcej.. Szukaj w taki razie oziębłych kochanek, które jedyne o co Cię spytają to to czy masz gumkę przy sobie ;)

Gość pojebane baby
Olej to baby nie są normalne.

Gość O jezu wy too macie problemy
Tak jasne,też mi rada Weź ją do serca i zastosuj,a do końca i przy każdej okazji będzie ci to wypominać:) Hehe nie mówiąc już o tym,że zacznie wyć i nie przestanie póki TY jej nie ugłaszczesz:)

"w taki razie oziębłych kochanek, które jedyne o co Cię spytają to to czy masz gumkę przy sobie" taaa bo pomiedzy niezrownowazona emocjonalnie a oziebla kochanka nic nie ma, generalnie jestes udupiony :)

Gość po zwykle do ciot
ciągnie gretynka

Gość ona 278
trzeba miec wyczucie i takt , przecież żonatemu przyjacielowi , nie bede codziennie wysyłac sms , tylko co kilka dni sie kontaktujemy , a w sumie mogłabym , zawsze mi odpisuje , ale po co ? jak zateskni to sam... pisze , albo jak sie dlugo nie odzywam to jest podobnie , kobietki dajcie pożyc męzom , chłopakom , kochankom;-)

Autorze - ty nie trafiasz na takie kobiety tylko sobie takie wybierasz, a wysylanie takich smsow swiadczy o tym ze one nie zyja swoim zyciem tylko sie przesadnie na Tobie koncentruje. zaiste smutne;(

Gość dexter
Pieknie po porstu pieknie kuz..waa...w takim razie opisze drogie Panienki moj przyklad...posiadalem kiedys bardzo duza gotowke oboje nie pracowalismy i zylismy z tego dostatnie nic nam nie brakowalo...jedzenie piwo fajki wszystko do woli i do syta...wiedzialem ze pieniadze nikna w oczach...jej kochana siostrzyczka potrafila kiedys ironicznie napisac ze wydal 300zl w sklepie "wow ale sie rzucil" mialy byc to zakupy na dluzej...znalazla prace ja nie... nawet jak nie mialem juz pieniedzy i nadal nie mam zawsze jakos mialem na benzyne zeby ja zawiesc i przywiesc moze raz czy dwa sie laskawie dozucila bo balem sie ze zgasnie...gdy przyjechala siostra i wozilem jej dupe poprosilem ja o pieniadze bo nie mialem ,schowalem dume w kieszen...dziewczyna byla oburzona ze nie oddalem siostrze na bo w nich pozyczyc to trzeba oddac..mielismy zamieszkac razem bala sie ze nie bedzie w stanie nas utrzymac i mieszkania caly czas po podpisaniu umowy wila ise jak piskosz skonczylo sie na tym ze to ja wynajalem i sam oplacalem 3 miesiace co najsmieszniejsze mieszkala praktycznie ze mna a gdy przyszedl rachunek za prad (ogrzewane bylo pradem w zimie) zaplacilem 1300zl oczywiscie sam...wczoraj mialem fajny przyklad mialem kupic chleb oprocz tego kupilem pomidora i serek przy ksiezniczce zrobic kolacje...na co oddpowiedziala mi ze ja nie szanuje bo bez jej zgody wydalem za duzo pieniedzy ( ok 13 zl) i jutro nie ma na fajki...zreszta jak dodala musimy oszczedzac...ciezko bardzo sie ciezko dzieli i widze jak sie meczy tym ze to terazja potrzebuje wsparcia....to jest pijawka ale coz tak jak ktos bliski mi powiedzial jestem glupiutki

Gość gdzies tam dalekoooooo
to jeśli ktoś cię pyta to odpisz głupie pytanie i głupia odpowiedz co robisz kupe na twoją dupe i łaha drżyj albo napisz odpierdol się mam innego kolego

Ja powiem tak jeśli zależy mi na jakieś osobie to nie przeszkadzają mi takie smsy a wręcz cieszą że ta osoba ciągle o mnie myśli,a rano budząc się jest miło zobaczyć esa typy,,hej kochanie wstałaś?", z kolei jeśli ta osoba nas nie interesuje to faktycznie jest to wkurzajace.