Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilkiponek

Czy ktos moze wprawiał wesele w Jazdzowkach u Gerczaka na mazurach ? ?

Polecane posty

Gość Joela
Byłam tam we wrzesniu na spotkaniu integracyjnym i bardzo mi się podobało.Na wesele super miejsce.duża sala ,ładny hotel ,miła obsługa,świetne jedzenie.Duzy teren ,staw,jezioro ,plaza,kort tenisowy w budowie .

Gość narzeczona2011
Witam, mam zarezerowany termin na wesele u Gerczaka. Zgadzam się z tym ze bardzo ladny obiekt, sala nowoczesna, różni się wyglądem od typowych sal weselnych z ciężkimi zasłonami i typowymi weselnymi dekoracjami. To mnie właśnie w niej urzekło. Jedkak równiez nie znam żadnych opinii na temat obsługi, jedzienia itp. Proszę o opinie!

Gość Małżonek
Nie ma się co obawiać - bywałem tak kilka razy, na różnych imprezach. Za każdym razem byłem zachwycony smakiem potraw i ich podaniem, a obsługa zawsze chętna do pomocy. Zawsze cieszę się, gdy jadę tam na imprezę !!

Gość gość
byłam tam kiedyś i było ok, ale na pewno nie było to najfajniejsze miejsce w jakim byłam na weselu

Gość gość
a możecie polecic coś w okolicach Nidzicy? Dawno opuściłam rodzinn strony i nie bardzo się orientuje jakie lokale weselne sa godne uwagi.

Gość gość
Jeśli chodzi o imprezy okolicznościowe, to w Wiknie koło Nidzicy jest fajny ośrodek w którym robia też wesela http://www.osrodekgawra.pl/oferta/imprezy-okolicznosciowe Bawiłam się tam u siostry na weselu i powiem ze na obsługę nikt nie narzekał. Wesele na Mazurach to świetna sprawa, nawet z uwagi na to, że można mieć piękne zdjęcia na pamiątke potem ;)