Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia z duzego miasta

Mam pytanie proszę o powazne wypowiedzi

Polecane posty

Chodzi o moja ciocie która ma 85 lat w tym roku od wdowiała ma jedyną córkę która mieszka już 50 lat w Australii i nigdy jej od wyjazdu nie widziała się kontakt z córką ma bardzo słaby żyje moja mama czyli młodsza siostra cioci. Moja mama tez już ma swoje lata bo ma 80 lat ciocia przez 50-lat nie odżywała się do nas teraz po śmierci wujka odezwała się mama nie chce już odnawiać kontaktów z przyczyń osobistych ja jej prawie ze nie znam z tyle z opowiadań babci i mamy mojej i mam związku z tym pytanie w razie śmierci cioci to czy moja mama będzie zobowiązana lub ja pochować ciocie z naszych pieniędzy nadmieniam ze oprócz nas ciocia tutaj w Polsce nikogo z rodziny nie ma a kuzynki z Australii wcale nie znam i nie mam z nią żadnego kontaktu.

Gość Ziutka z ogródka
srutu tutu majtki z drutu

Gość Ziutka z ogródka
Myślałam, że ciocia jest dziewicą !

ok jest wdową echh.... jest ale widzę ze nic tutaj sensownego się nie dowiem dzieci bawią się

Gość .NATALA..............
Nie Twoja mama nie ma obowiązku na tak zwany pochówek.chyba,że samo od siebie będzie chciała.Wtedy Twojej mamie należą sie pieniadze z ZUS_u.Jezeli nie , to takimi pogrzebami zajmuje się MOPS.