Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka.................

Mój mąz tylko siedzi przy komputerze

Polecane posty

Jak wraca z pracy to zaraz do komputera i siedzi tam tak do północy, a potem idzie spać :( Cały czas tylko internet, gry albo gry przez internet. Tydzień temu mówił, że to ograniczy ale teraz sobie kupił kierownicę do komputera "bo na klawiaturze ciężko się gra w Colina". Już nie wiem co mu mam powiedzieć. Niedziela to już komputer od 9 do 23. Sobota całe popołudnie i wieczór. Nic tylko gry i internet. Głównie gry. Strategiczne, strzelanki, piłka nożna, wyścigi samochodowe...już nie mam siły :(

Gość hahahahahahahahaha
Kup sobie druga kierownice i grajcie razem w Colina. Ale masz problemy kobieto...

Gość Jaeerr
Pozdrów męża, też lubię sobie popykać. Ma chłopak pasję, czym się przejmować?

Zupełnie nie rozumiecie problemu. Nie mam nic przeciwko temu żeby miał pasje ale on nie poświęca mi prawie czasu. Rozmawiamy właściwie tylko wtedy gdy musimy....

Gość hahahahahahahahaha
To kup sobie jaka swystrzalowa bielizne, przygotuj dobra kolacje i powiedz mu, aby zagral z Toba w Simsy na zywo :) Troche inicjatywy kobieto!

Gość Jaeerr
Zacznij z nim rozmawiać przez Skype'a albo Gadu. :D

Aska i ty sie jeszcze zastanawiasz ..... nie wazne ile ma lat twoj Maz ...skoro tak robi jest niedojrzaly emocjonalnie zaprowadz go do przedszkola tam bedzie wiecej zabawek ...acha i mila pani przedszkolanka...

Gość akskddjjdekis
ja bym wolała zeby moj facet grał na kompie niz siedział w knajpie ciesz sie kobieto!!!!!

Gość tamburynoo
No to masz problem. Tylko tyle dobrego, ze nie siedzi w knajpie. Ale i tak masz problem. Tzn. wy macie problem. Sam z własnej woli pewnie od kompa nie odejdzie, bo uważa, ze nie wszystko jest ok,i że to Ty wymyslasz problemy. No to trzeba chyba zastosować jakieś sztuczki na niego. Wypad do znajomych, albo nalot znajomych. Jakies inne hobby poza domem, może fotografia, może spacery. Powiedz mu, ze taka sytuacja sprawia, ze nie czujesz że jestes w związku. Powiedz mu, co czujesz. Bo to do niczego dobrego nie doprowadzi.

pewnie przed ślubem też siedział, co?" przed ślubem pewnie jej to nie przeszkadzało :)

właśnie to miałam napisać, odezwie się wówczas syndrom odstawienny też tak mam jak jest "serwer maintenance"

Gość Wielka niewiadoma
Asia rozumiem sie doskonale. Mam to samo.Brak zainteresowania meza rodzina.

Gość Wielka niewiadoma
Nie potrafie tego zaakceptowac. Wiele razy z nim na ten temat rozmawialam. Zmienialo sie tylko na chwile., a potem dalej to samo.

Gość Wielka niewiadoma
Dlatego postanowilam sie rozwiesc. Komputer to nie jest jedyny powod.

Gość Jaeerr
A co jest ciekawego w kobietach poza seksem? Net i gry to niezwykle wciągające, interesujące i przeciekawe zajęcia!

no własnie u mnie też tak jest, że jak rozmawiamy na ten temat to on mówi, że to ograniczy od jutra. I faktycznie ten nastepny dzień jest lepszy, ale potem to wszystko wraca. Potem znów z nim rozmawiam i sytuacja się powtarza "od jutra zmieniam to". I on jeden dzień wytrzymuje ale potem zawsze wraca do komputera.

Gość ale masz problemyyyyyyyyyyyyyy
lepiej że siedzi w domu niż miałby latać z kumplami :D

Ale on tak siedzi jakby go nie było...

Ale on tak siedzi jakby go nie było... - to mu wsadz piszczaca poduszke pod tylek

Zresztą jak wraca do domu to tylko mi mówi "cześć i co tam?" i ledwo słucha odpowiedzi, idzie do łazienki umyć ręce i od razu do komputera. Od momentu wejścia do domu do momentu jak zajmie swoją pozycję mijają może 2-3 minuty

Gość mimiim
To sie nazywa ucieczka od rzeczywistosci, Widocznie czuje sie nieszczesliwy w realnym zyciu, wiec ucieka w ten wirtualny.

mimiim, nie dołuj mnie :(

Gość Jaeerr
Wchodzi na RedTube i podobne serwisy? :D

Gość więc pod jego nieobecnośc
wynieś komputer do piwnicy/na strych/do sąsiadki/do teściowej jak będzie miał ale po powrocie do domu to mu powiedz że wyszłaś za mąż za człowieka a nie cyborga i jeśli sam nie potrafi zrezygnowac ze swojego nałogu to ty mu pomogłas ale coś mi się zdaje że taką konfrontację przegrasz z komputerem

Gość Wielka niewiadoma
Asia macie dzieci???