Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia25Mała

bardzo brakuje mi seksu

Polecane posty

Gość Misia25Mała

Ach...dziewczyny, pocieszcie mnie jakoś. Od 23tyg.mam zabroniony seks z powodu skracającej się szyjki, jestem teraz w 30 tyg, a już dostaje powoli kręćka...tak mi brakuje mojego męża, pokochać się z nim, ubrać sexy bielizne tak jak dawniej, pouwodzić go,zrobić coś szalonego w łóżku, niestety po pierwsze,że nie mogę a po drugie to jakos tak z brzuchem nie pasuje mi to, dziwne...choć mam tylko małą piłeczkę a w niej moja córcia...chodzi o to,że mnie nie rajcuje zrobienie mężowi dobrze czy coś...brakuje mi tych cudownych chwil pełnych erotyzmu mędzy nami,jego cudnego ciała leżącego na mnie tak jak dawniej....jak wy sobie radzicie z tym?

Gość 57uturtu
Mogę zatanczyc przd toba na golasa i dokonac samozaspokojenia na twe piersi

Misia ... wiem coś na ten temat ... ja też prawie 5 miesięcy w ciąży nie mogłam się kochać .... a potem, na końcu jak już powinnam, to mój mąż się mnie bał ... że jestem taka duża ... że zrobi krzywdę dziecku ...hmm...więc czekałam na ten piekny moment ... i powiem Ci, że niestety po porodzie, który był w czerwcu, wiadomo, 6 tygodni połóg... a potem jak wszystko wróciło niby do normy ... i tak seksu nie było ... nie wiem dlaczego... nie wiem co się zmieniło? czy dziecko tak pomieszało nasze życie?? niby się kochamy, niby jest dobrze .. a seksu jak nie było tak nie ma :( .... noo.... jak sama się rzucam na mojego męża to czasem jest ... ale rzadko - mam nadzieję, że kiedyś to wszystko wróci do normy, ale póki co można żyć bez tego... idzie się przyzwyczaić ....