Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aspie

Jak dostać zawału

Polecane posty

Gość Aspie

Witam! Jak dostać zawału serca? Nie żartuję tylko pytam poważnie. Wiem że przez zawał rzadko się umiera jednakże po czymś takim nie można pracować. Pytam o jakiś szybki sposób nie coś typu zjedz 20 hamburgerów kiedy każdy z osobna ma 3000 kalorii.

Gość ja bym dala
A w rodzinie wszyscy zdrowi? :O

Gość Aspie
nie jestem zdrowy. Mam ZA, i wolę cały życie siedzieć w domu(nie nawidzę kontaktów z innymi ludźmi) chociażby z małą rentą niż zapieprzać za podobnych pare groszy przez 8h dobe. Myślałem nawet o odcięciu sobie nogi ale to już zbyt wielki ból. Mógłbym sobie załatwić zastrzyk który zniwelował by ból podczas odcięcia, gorzej niestety później. Dlatego zawał wydaje się najlepszy.

Gość waldek 19 lat
Leczysz sie w ogole?

Gość branja717
rozumiem, ale nie powinieneś na siłę szukać wypadków! nie pomyślałeś aby iść na terapię? zadawanie sobie bólu nie jest dobrym wyjściem... może się gorzej skończyć, jak byś chciał, wiesz o tym. spróbuj inaczej wybrnać z tej sytuacji :)

Gość rozszyfrowojebaczopolake
odetnij se głowe, gwarantuje że nikt sie nie dopierdoli

Gość wow ale pytanie szok
przedawkuj albo wypłucz do cna elektrolity (gł. potas) przedawkuj lekko amfe albo koke przedawkuj sterydy jest wuhta sposobów :o ale to i tak chore

Gość Aspie
przedawkuj albo wypłucz do cna elektrolity nie bardzo rozumiem. Dwa następne sposoby odpadają bo to nielegalne. " Leczysz sie w ogole?" i tak mnie olewają to po co? "odetnij se głowe, gwarantuje że nikt sie nie dopie**oli" nie zamierzam umierać(na razie), więc to odpada " wpusc sobie pecherzyk powietrza do zyly ostrzegam skutek natychmiastowy i nieodwracalny ;p" jak to zrobić?

Gość Aspie
"wpusc sobie pecherzyk powietrza do zyly" proszę tylko o wyjaśnienie tego jak mogę to zrobić. Czy jak to zrobię to będzie to po prostu zwykły zawał?

Gość coreczkamamusi18
pęcherzyk powietrza to w większości zgon, jak mniemam