Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamarysieńki 09

czy to biegunka mamy pomozcie bo nie wiem

Polecane posty

Gość mamamarysieńki 09

moja 18 m-ca corcia robi rzadkie i bardzo brzydko pachnace kupki dzisiaj było ich 3 wczoraj 2, do tego dzisiaj podczas obiadku potwrornie zwymiotowała , nie wiem czy takiemu dziecku cos sie podaje i czy leciec z tym do lekarza , nie ma goraczki , troche gorzej je , jestem młoda mama wiec nie bardzo wiem co robić dziekuje wszystkim za odpowiedzi

Gość mam pytanko:)
ja bym poszla do lekarza moze to grypa zoladkowa? mozesz podac smecte i duuuzo poic + elektrolity

Gość rythyjgh
dawaj dużo do picia najlepiej wodę przegotowaną może być osłodzona jak mała nie lubi samej albo te dla niemowlków herbatki typu koperek lub rumianek, unikałabym raczej owocowych herbatek, obesrwuj ją jak do jutra nie przejdzie to idź do lekarza bo mogła jakiegoś wirusa złapać

Gość agula8
dużo jest teraz infekcji wirusowych, powinnaś iść do lekarza.Przy biegunce u małego dziecka trzeba przedze wszytkim dawać dużo płynów do picia i uzupełniać elektrolity.Njalpeiej kupić orsalit i podawać często małymi porcjami. Możesz też dawać Lactoral na regulacje flory jelitowej.Powodzenia