Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssssssssssaa

jak oznaczyć bieguny w pierścieniu atlantów?

Polecane posty

Gość ssssssssssssssaa

z jednej strony mam nr próby a nad nią literkę P z drugiej mam inicjały nie w pełni czytelne ale na pewno literkę C pierścień jest srebrny z firmy Ciszak nie było dołączonej instrukcji jesli ktoś coś wie na ten temat, proszę napisać:) bo nie wiem jak go nosić

Gość Wiedzma Anula
Do jej ustalenia potrzebne będzie wahadełko, może to byc nawet obrączka zawieszona na sznurku. Badamy polaryzację pierścienia, po obu jego stronach. Kładziemy pierścień na stole, nad nim trzymamy nasze wahadełko (łokiec oczywiście opiera się też o stół). Mentalnie zadajemy pytanie o polaryzację tej strony pierścienia i czekamy, aż wahadełko zacznie się obracać w prawą lub lewą stronę. Obroty w prawo wskazuja na dodatnia polaryzację i tą stroną skierowaną do ciała należy nosic pierścień na ręce. Obroty w lewo wskazują nam na drugi, ujemny biegun tego pierścienia.

Gość ssssssssssssssaa
pisać pisać :) moze ktoś ma ten pierścien od Ciszaka i podobne na nim oznaczenia? o wahadełku to czytałam, ale nie jest to dla mnie wyznacznik

Gość Wiedzma Anula
to napisz do sklepu Ciszaka, w czym problem?

Gość ssssssssssssssaa
nie moglam sie dodzwonic poza tym szukam informacji i tyle jak ktoś wie to piiiiiiiisać :)

Gość ssssssssssssssssaa
up

Gość jhfkjsdh
to są wszystko zabobony i nieczyste siły, a kysz a kysz!

Gość ssssssssssssssssaa
up

Gość ludzie to jednak
mają za dużo czasu i nasrane we łbie

Gość ssssssssssssssssaa
widać skoro potem udzielają takich komentarzy jak ty moze jednak ktoś ma ten pierścień od Ciszaka?

Gość Fnatti
Na pierścieniach srebrnych są zwykle nabite dwa znaczki - próba oraz imiennik w postaci dwóch złączonych liter "GC". Polaryzację wskazuje znaczek "GC", który znajduje się obok rozcięcia. Sposób prawidłowego zakładania: Obróć dłoń wnętrzem ku górze. Znajdź na spodzie pierścienia (obok rozcięcia) znaczek "GC". Nałóż pierścień na palec odpowiednio: - na lewą rękę: aby znaczek "GC" był po stronie małego palca - na prawą rękę: aby znaczek "GC" znajdował się od strony kciuka. Płeć osoby noszącej nie ma znaczenia.