Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pudzielka

Uważacie ,ze jestem brzydka ?!

Polecane posty

Gość tarinkaaa
jestes brzydka niestety:O masz duzy nos za dzue usta odstające uszy takie jakby zmęczone oczy okropne brwi a poza tym do tego ruda piegowata okropieństwo

ni e bede oceniac zdjecia sprzed monitora bo zapewne znieksztalca twarz. wedlug skali fdgdupefgie na podstawie tych 2 zdjec robionych lustrzanka dalbym 5.

Gość tfgfdgfd
w mojej skali Anna mucha Kasia cichopek mają ocene 7/10 czyli ładna , ale pospolita uroda . Dlateog nie moze byc wiecej .

Gość Ja tam oglądałam na
Moim zdaniem jesteś strasznie brzydka :O Wyglądasz jak prostytutka na prochach , i to taka za 10 zł :O

wogole to po cholere dajesz fote na infantylne forum. same pokraki tu siedza, oni maja cie obiektywnie ocenic??

Gość kopko
Jestes......niestandardowa, to pewne, ale czy brzydka?? Dla jednych bedziesz brzydka, dla innych szalenie interesujaca, wazne, abys Ty sie czula piekna. Agata Buzek jest dla mnie np. brzydka, a wielu ludziom sie podoba.

w sumie to sama nie wiem chciałam się dowiedzieć co sądzą o mnie tacy obcy ludzie... tak obiektywnie :)

Gość sylwuszka
Uważam że gdyby cię troszkę "poprawić" było by lepiej. Nie jesteś brzydka na tym zdjęciu po prostu wyglądasz na zaniedbaną kobietę. Myślę że regulacja brwi wizyta u fryzjera i dobrany lekki makijaż poprawił by nie tylko twój wygląd i samopoczucie. Nie ma nic lepszego niż robienie czegoś dla siebie jesteś kobietą ale jeśli nie zaakaceptujesz i nie pokochasz siebie wszelkie starania na nic :]

Gość kopko
sylwuszka, jesli dla ciebie dziewczyna bez makeupu jest zaniedbana, no to szkoda slow. Autorka ma piekna, nieskazitelna cere, ktorej lampucery malujace sie od gimnazjum moga jej tylko pozazdroscic.

Kolega wrzucil kiedys na podobne forum zdjecie ekstra laski z mojego roku, w rzeczywistosci biega za nia horda oslinionych kolesi. Na forum stwierdzili ze to pasztet. Dystans

Gość nbnvnbvb
Moim zdaniem powinna popracowac nieco moze nad brwiami nawet uczesaniem

Gość sincerely
Nie bede ci sciemniac jak inni, dla mnie jestes brzydka, moze za pare lat twarz ci sie troche zmieni i bedzie lepiej...

Moim zdaniem nie jesteś brzydka ;) a poza tym...hm.. jeju każdy ma inny gust ;) jedenmu moga sie Twoje włosy nie podobać drugiemu....nie wiem karnacja więc takie pytanie na forum nie pomoże Ci. może zapytaj koleżanek kolegów co im w tobie nie pasuję. Ale lekceważ takie odpowiedzi jak '' jesteś za blada'' bo w sumie to nie ma nic do rzeczy ;) może zmień fryzure albo styl ubierania się? może jak bedziesz eksperymentowała ze soba to trafisz na cos co Ci sie spodoba ;) ale ogólnie nie jestes moim zdaniem brzydka. włosy normlane cera ok ;) twarz normlana ;) mówie serio .

Gość piczkaxxxxxxxxx
mnie sie nie podobasz wyglądasz jak jakis nadprzyrodzony obiekt , napewno musisz zakrywac uszy bo sa odstające , wyregulowac brwi , moze jakas grzywaka ? rzesy mocno wytuszuj i cos z ciebie bedzie

Gość joiki
wiele kobiet ma blada cere i to nie jest wada . W koncu nie jestesmy czarną rasą .