Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość losttemptation

o czym myslicie podczas seksu???

Polecane posty

Gość losttemptation

bo ja totalnie nie potrafie sie skupic... mysle o tym co mnie czeka w pracy, w co sie ubiore,, czy o ostatnio obejrzanym filmie... i to pewnie przez to nie mam ograzmu. i chopciaz jest cudownie... nigdy go nir mialam i nigdy nie dostane, ot co. ma tak krotas z was??

Gość o tym czy wreszcie uda
mi się zajść w ciążę? czy padnie ten złoty strzał :)

Gość ja zamykam oczka
i mysle o tym jak jego braciszek mnie we mnie wchodzi i mnie rucha :) cudowne marzenia mam :D

Gość o tym dlaczego ona
tak drogo bierze :classic_cool:

Gość rolnik ze Sandomirza
a jo se tam myśle za co se nowe gumofilce na zime kupie,bo teroz śtraśnie zdrożeli

Gość o takim jednym
najgorsze, że czasem zdarza mi się wypalić zdrobnienie jego imienia :classic_cool:

"mysle o tym co mnie czeka w pracy , w co sie ubiore,, czy o ostatnio obejrzanym filmie..." :o Ja nawet nie pamiętam co miałam przed chwilą na sobie :o Myślę o tym jak mi dobrze, w jakiej pozycji chciałabym się kochać za chwilę, myślę o tym gdzie skończy :)

Gość zabuuuuska
a wiesz ze ja tez tak mam jest mi dobrze ale jeszcze nie mialam orgazmu i nie wiem dlaczego moze to cos ze mna nie tak

Gość komarrrr
ja wtedy myślę o seksie... :-)

o grupowym ze wszystkim z kafe. Wyluzuj cyce. Jak masz o pierdołach myśleć, to myśl o pierdołach, a nie się ruchaj.

Gość losttemptation
zabuuuuska - no ja mam tak samo. nie to ze nie jest i przyjemnie, bo jest tylko mam straszny natlok mysli. od zawsze tak mam. mysle o pierdolach cokolwiek robie. to przykre bo przez to nie moge sie skupic i tochyba dlatego nie mam orgazmu :(

Gość Ojojojojoj
Nawet na początku kiedy namiętność między partnerami jest największa myślałaś o duperelach podczas miłości? A kochasz tego faceta? On wie o tym, że nie osiągasz pełnej satysfakcji? Nic z tym nie robi by odciągnąć twoją uwagę od życia codziennego? Czy w Twoim domu swobodnie rozmawiało się o seksie, czy był to temat tabu? Seksuologiem nie jestem, ale odpowiedz sama przed soba na te pytania .