Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WyczerpanaCzekaniem

partner zmęczony i odmawia seksu

Polecane posty

Gość WyczerpanaCzekaniem

Powiedział mi czemu, jakie ma problemy. Że dużo pracy, że stres, że ja nie daje mu spokoju i to go odrzuca ode mnie... Proszę się o seks codziennie i codziennie zostaję odepchnięta. Jakie są wasze rady by chłop odpoczął i pragnął mnie jak wcześniej? Prócz nie narzucania się? Jak być miłą, wyrozumiałą... żeby nie zwariować?

Masturbacja, masturbacja, masturbacja. Ewentualnie kochanek :p Najlepiej dać mu spokój na kilka dni. Ja nie wytrzymuję dłużej niż tydzień ;)

Gość WyczerpanaCzekaniem
Masturbuję się codziennie kochana. Nie chcę tego ale napięcie mnie rozrywa. Przez co nie umiem zamknąć buzi i miziam, całuję, dotykam i nic mi to nie daje tylko awantury yhhhh.. Tak mi się chcę :( Jak dawniej, kilka razy w tygodniu... Głupia praca, czemu to ma taki wpływ na faceta, tak zmienia jego siłe i ochotę :

Gość WyczerpanaCzekaniem
ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się uśmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Kolejna tępa strzała :( Ile was jest w ogóle? :( A nie pomyślałaś, ze on jest samotny? zdenerwowany? Ma ważniejsze rzeczy na głowie od moczenia pauki w rozklapiesze swojej laski? Seks to nie wszystko. Jak Ci ktos skacze i brzeczy to nie wkurrwia Cię to i nie odchodzi ochota na cokolwiek? 😴 Poza tym, zawsze możesz sobie strzelic z palca albowłożyc sobie w tzipe ogóra. PS. Proszę, nigdy sie nie probuj rozmnażać..

Gość WyczerpanaCzekaniem
Wiem, jestem egoistyczna. Chciałabym być lepsza ale mam okropne libido które nie daje mi leżeć koło niego bez dotyku. Jego niechęć wpływa też na moją samoocenę...

Gość eeeeeeeeeeetam
facet po prostu ma mało tostesteronu a wcześniej się z tym kamuflował po prostu. I nic na to nie poradzisz. Kobitki boli głowa, a facetów męczy praca. Każda wymówka dobra, ale nikt się nie przyzna, że po prostu mu nie staje...

Gość WyczerpanaCzekaniem
Brakuje mi cierpliwości jak widać. Stałam się okropne przez głupie bzykanie. Nie sądziłam, że to tak może mnie zmienić. 20 lat. Współżyje z nim od 1,5roku.

Gość WyczerpanaCzekaniem
Nie mógł się ukrywać bo kochaliśmy się BARDZO często :)

Gość WyczerpanaCzekaniem
Spróbuję dziś ;)

Gość edo
ile ten twój gosciu ma lat?Może już się wystrzelał?

Gość edo
Nie tylko on pracuje ciężko,ja też ,ale mi się chce co dzień.

Gość WyczerpanaCzekaniem
Cóż widocznie u niego to zbyt mocno oddziałowuje na libido :( Bo problemów nie jest mało, a to praca, a to pieniążki, a rodzina..

Gość edo
Normalny facet nawet jak jest zmęczony to mu się chce.

" Normalny facet nawet jak jest zmęczony to mu się chce." To nie jest tak. W pewnym momencie mu się prawdopodobnie zachce, ale jak ma dużo stresów to nie myśli o niczym innym :)

Gość edo
Nawet jak ma się problemy to nie należy zapominać o sobie ,Polacy nie dbają o siebie szczególnie męska populacja ,wystarczy zobaczyć na ulicy.