Klaudia91 0 Napisano Październik 19, 2010 Witam [cześć] Jakich środków do higieny intymnej używaćie? Jakie są najlepsze? Najwydajniejsze, jaka cena :) itd. itd. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Igga17 Napisano Październik 22, 2010 Wg. mnie LACTACYD - emulsja :) najlepszy jaki może być. Innych nie stosuje. Kosztuje jakoś 8.99 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natuska85 Napisano Październik 22, 2010 Żel ginekologiczny Lactissima Forte firmy Soraya. Ok 13 zł. Dla mnie najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja też Lactacyd Napisano Październik 22, 2010 Ale żel :) fajnie pachnie. Kosztuje mniej wiecej 10zł. Jest bardzo wydajny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawsa1234 Napisano Październik 22, 2010 ja używam firmy Ziaja. ok 6 zl duza butelka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lala_97 Napisano Październik 23, 2010 Facelle płyn do higieny intymnej za 4.99 :-P z Rossmana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abrakadabra czary i magia 0 Napisano Październik 23, 2010 tez uzywam lactacydu, widzialam ze pojawil sie nowy ,,fresch", w bialo-zielonym opakowaniu. ktos stosowal? ciekawe czym sie rozni od standardowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach