Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ingulinka

Pałac Nieznanice koło Częstochowy

Polecane posty

Witam :) Szukam informacji/opinii/rad na temat wesela w Pałacu Nieznanice - czy ktoś był, lub sam robił tam wesele? Ciekawi mnie jak wygląda sprawa z obsługą, dekoracją i oczywiście jedzeniem... Bardzo prosze o pomoc!!!

Gość aga7707
Jestem tydzień po swoim weselu które zorganizowaliśmy w Pałacu w Nieznanicach. Moje przyjęcie było cudowne a goście w niedzielę nie chcieli wyjeżdżać z tego klimatycznego miejsca! Opiszę dokładnie miejsce i organizację przyjęcia. Niewątpliwie jest to miejsce na mniejsze przyjęcia do 80 - 90 osób... u mnie było ok. 60 osób co dało nam bardzo duży komfort w przestrzeni Pałacu. Przy takiej ilości osób polecam podział ustawienia stołów na 2 sale - goście przez szeroko otwarte drzwi widzą się nawzajem a każdy ma wystarczająco dużo miejsca przy stole... do tańczenia polecam hall ze schodami, które pozwalają na fajną obserwację z góry tańczących gości... Pałac jest dobrym miejscem w przypadku gdy ma się dużo osób przyjezdnych - jest wystarczająco miejsc noclegowych... Co do kwestii organizacyjnych nie mam żadnych uwag - wszystkie ustalenia poczynione z Panią Elą zostały zrealizowane...Wszyscy chwalili jedzenie, wszystko było podane w takich ilościach, że wręcz przy zamawianiu menu zrezygnowaliśmy z pewnych pozycji a i tak nie dało się spróbować wszystkiego! Furorę zrobił tort śmietanowy z malinami z ogrodu oraz ciasta a w szczególności niesamowity sernik - wszystko pieczone na miejscu! Obsługa była niezwykle sprawna i wszyscy pod czujnym okiem Pani Dorotki błyskawicznie podawali potrawy, sprzątali, byli pomocni i uśmiechnięci! A i Pani Wiola która dzień wcześniej do północy towarzyszyła nam przy dekoracjach pomogła w newralgicznych momentach... Pani Ela i Pani Beata - właścicielki cechują się niesamowitą serdecznością i dobrą energią przekazywaną swoim gościom... Mnie i mojemu małżonkowi było tam tak dobrze, że zupełnie nie planując podjęlismy decyzję żeby dla relaksu zostać jeszce do poniedziałku i z wielkim trudem ok 18:00 wyjechac z tego serdecznego miejsca! I niewątpliwie przy następnej okazji z dużym sentymentem tam wrócimy!!! Dziękujemy wszystkim którzy byli z nami w tym dniu i pomagali w niełatwej organizacji naszego wydarzenia! Macie w nas oddanych wielbicieli tego urokliwego miejsca!!! PAŁAC NIEZNANICE - POLECAM!!!

Gość gość
Aga777 - czy napewno korzystałaś z usług Pałacu. Czytając Twoją opinie ma się wrażenie, że jesteś służbowo związana z tym miejscem :-)