Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinasłupsk

dwuznaczne zdjecie ? Zdrada?

Polecane posty

Gość karinasłupsk

hej moj facet jest bardzo zazdrosny. Mowi ze moze szukam wrazen jak wychodze z kolezankami dzis dostalam zdjecia z imprezy na ktorej bylismy razem lecz ja z przyczyn rodzinnych zmylam sie nieco wczesniej niz on ta impreza odbyla sie z 3 miesiace temu. Moj facet troszke wypil na niej sa dwa zdjecia ktore nie daja mi spokoju. jedno to jak on drzemie sobie a laska na niego doslownie wchodzi ! jakby mogla to by cycki mu na glowie polozyla. A drugie to takie jak on spi a ona pochyla sie nad nim jakby chciala go pocalowac ! to drugie zdjecie rozmazane jest wiec niewiele widac co mam zrobic co mu powiedziec? zle sie czuje z tymi zdjeciami bo widzieli to moi znajomi. Nie moge go usprawiedliwic tym ze byl pijany bo mogl tyle nie pic niczym takim nie mozna sie usprawiedliwic to tak jakby mnie zdradzil i powiedzial ale bylem pijany ! Co mam zrobic jak zareagowac?

zazdrość i sceny o zdradę wskazują, że ktoś nie jest pewny swojej wartości lub sam zdradza. w normalnych związkach zazdrość jest jedynie drobnym dodatkiem, jeśli jest jej za duzo to coś jest nie tak. i to działa w obie strony :)

Moja droga!! Walnij tymi zdjęciami o stół i niech się wytłumaczy... Jeśli na tych zdjęciach są nago po wysłuchaniu jego nędznych tłumaczeń każ mu wyjść i więcej nie wracać:) Bo jeśli Cię zdradził raz zrobi to kolejny, przechodziłam to już i nie popełniaj mojego błędu:) Pozdrawiam:)

Gość karinasłupsk
oni nie sa nago ale poprostu ona sie nad nim pochyla jakby miala go pocalowac a on chyba spi. Nie wiem. Nic bym nie powiiedziala bobyl pijany . Ale z drugiej strony alkohol niczego nie usparawiedliwia, a poza tym on jest strasnie zazdrosny jak wychodze z kolezankami a tu ja widze takie zdjeicia ! co ja mam mu powiedziec?z

Gość może miał oczy zamknięte
a nie spał. skąd masz te zdjęcia?

Gość karinasłupsk
po znajomych chodzil pendrive ze zdjeciami z tej imprezy to poprostu wzielam

Gość i co pokażesz mu te zdjęcia?
on pewnie już je widział.

Gość karinasłupsk
pokarze nie on nie widzial .. ale co mam powiedziec pokazujac je ? On mi powie ze byl pijany i nie kontrolowal tego

Gość i co pokażesz mu te zdjęcia?
skoro on się tak Ciebie czepia to powiedz, że jaką masz pewność, że był pijany? to, że oczy zamknięte? to nie dowód, że śpi. a Ty pewna jesteś, że on spał? i co to za dziewczyna? czemu na niego właziła?

Gość karinasłupsk
wydaje mi sie ze spal bo na nastepnym zdjeciu tez spi ;p to jego kolegi sioistra ktora wiem ze swojego czasu byla nim zauroczona :) a co byscie powiedzialy mu na moim miejscu ?

Gość no, ja bym sie wkurzyła
na niego i na nią też.

Gość karinasłupsk
wkurzona to juz jestem chodzi mi o to co powiedziec:)

Gość no, ja bym sie wkurzyła
powiedz, żeby Ci to wytłumaczył, bo czujesz, że było coś na rzeczy, ze chyba są blisko ze sobą, skoro takie zdjęcia sobie robili. zapytaj, czy chce Ci coś powiedzieć a na koniec powiedz, ze "moze szuka wrazen jak wychodzi z kolegami"

Gość i co, rozmawiałaś z nim?
co powiedział?

Gość drodzy kafeterianie
jak łatwo dajecie się podpuszczać naciągaczom. Przecież ten link jest już puszczany któryś raz z rzędu. Dajcie sobie siana. to tylko podpucha.

Gość gwiazdunia 258123
daj spokoj, mi facet na imprezie znaczy kolega!!! polozyl szybko reke na cycku jak ktos pstrykal fotki na jaja i z tego powodu moj teraz juz obecny maz plakal caly tydzien i chcial slub odwolac!!! nie moglam sie z tego wytlumaczyc, daj spokoj chlopakowi.

Gość pewnie tez mu loda zrobila
ale tego na fotkach nie ma, a on nie pamieta i nawet by nie wiedzial jak do tego doszlo :D

Gość up, do góryyyyyyyyyy

Gość hej, tłumaczył się jakoś????