Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta,której przeszkadza

Wkurzające nawyki u innych, któych nienawidzicie.

Polecane posty

Gość ta,której przeszkadza

Nienawidze jak ktoś: 1.zeżre np. jogurt i skrobie to opakownaie choć nic w nim już nie ma 2.mlaszcze, siorbie, chrupie-te dźwięki mnie u większości ludzi wyprowadzają z równowagii 3.strzelanie paznokciami, i kostkami u rąk, szyi i co komu tam trzeszczy-brrr 4.smarkanie i oglądanie zawartości- coś okropnego- czego ludzie tam szukają??!!

Gość gs
Nie cierpię drapania materiału, zwłaszcza jak niektóre dziewczyny drapią się po nogach, mając rajstopy. Aż mam nieraz gęsią skórę.

też nie lubię jak ktoś mlaszcze podczas jedzenia albo ... nie wiem jak to napisać cmoka jak mu coś wejdzie w zęby:O albo paznokcie + tablica... na samą myśl aż mam gęsia skórkę:O

Gość a'propos jogurtu
obrzydza mnie oblizywanie wieczek

Gość tralalalalllo
nie znosze jak ktoś dłubie w zebach tak niby ukradkiem, zebym nie widziala... nie znosze jak ktoś sobie serek z zębów zdrapuje...

Gość !aNka
ja nie lubię mlaskania, jak ktoś nosa nie wydmuch tylko te smarki wciąga, okropne jest też takie haranie i plucie flegmą- obrzydlistwo, i jak ktoś mówi z buzią pełną śliny drażni mnie to.

Gość tralalalalllo
i glośne oddychanie podczas jedzenia

Gość dhdfhgfh
nie cierpię feministek nawet nie wiesz co to znaczy, dziecko

Gość mrrrrrrrrrr
ja piernicze kolacji juz nie zjem, dzieki za obrzydzenie na pozostaly wieczor...

Gość K_A_L_I_N_A@--
nie wiem czy to można nawykiem nazwać ale moja koleżanka chuda jak patyk ciągle mi nadaje że jest gruba już słuchać nie idzie tego gadania

Gość ja najbardziej chyba nie znosz
e jak ktos siorbie przy jedzeniu.moj ojciec ma taki durny nawyk ze czy cieple czy chlodne to on siorbie wrrr!

Gość dhdfhgfh
ty nie jestes facet, tylko podrostek, dowod osobisty o niczym nie swiadczy

Gość a mnie wkurzają ludzie którzy
zamykają drzwi na klucz na dwa razy, a ja potem myślę, że jest tylko na raz i muszę przekręcać drugi raz. Myslicie, że jak ktoś chce się włamać to go powstrzyma drugie zakręcenie kluczem a nie powstrzyma jedno?

Nie znoszę zasikanych desek w toaletach i ludzi palących papierosy na przystankach.

Gość dhdfhgfh
wiem, ze masz 20 lat i to mi wystarczy, zreszta twoje cwaniactwo mowi samo za siebie - dzieciak jeszcze jestes

Gość a ty w ogole wiesz
z jakich powodow feministki sie pojawily ???

Gość a mnie wkurzają ludzie którzy
Wkurzają mnie także tacy, którzy w kolejce muszą zbliżać się do mnie naruszając moją strefę osobistą. Tylko się odsunę to prześladowca też, bo myśli chyba że szybciej kupi jeśli będzie stał mi prawie na plecach.

laski w londynskim metrze nagminnie piluja pazury a co gorsza uzywaja obcinaczki i pazury skacza na lewo i prawo brrrr

Gość ola67
-oddychanie głośne, takie sapanie (ostatnio w kinie myslalam ze jebne takiemu kolesiowi kolo mnie!!!!!!) :O -cmokanie jak cos wejdzie w zeby -ziewanie nie zakrywajac mordy fuuuuujjjjjjj :O -nieświeży oddech który czuć na kilometr -"stukanie" zebami, niektorzy tak mają -jak ktos sie na mnie gapi badawczo jak coś mówie : obserwuje kazda krostke na mojej twarzy, zeby itp :P

Boże myślałam ze jestem jedyna i ze to nienormalne ze coś mnie wkurza u innych i to tak nagminnie a widzę ze tu mogę swobodnie to z siebie wyrzucić,otóż ja nienawidzę najbardziej jak ktoś je łapczywie,"wysysa językiem "z zębów resztki jedzenia,siorbie ,mlaszcze przy jedzeniu,mocno nawala sztucami w talerz jak by miał się dzięki temu lepiej najeść,a już najbardziej nie znoszę jak ktoś wpierdziela popcorn i nie potrafi zamknąć dzioba tylko żre tak ze w całym pomieszczeniu to chrupanie słychać,nie znoszę też jak w komunikacji miejskiej kichają i kaszla nie zakrywając ust i parchają na innych ludzi rozsiewając zarazki,czy jetem nienormalna???