Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a e i o u

glupie pytanie ale naprawde nie wiem

Polecane posty

Gość a e i o u

poznalam we czwartek fajnego kolesia na imprezie, ale widac ze jest na dystans w sobote chcial isc do tego samego klubu napisalam mu ze mam plany dzis pisze czy mam plany na wieczor, napisalam ze nie ale rano mam zajecia, a on konczy prace o 24 wiec sie nie spotkamy napisal mi ze jutro bedzie w tym klubie bo ma urodziny kolegi odpisalam mu ze czwartek moze, a on mi bezczelnie ze musi ten czwartek przemyslec wiec dalam spokoj, a teraz mi pisze co proponuje we czwartek no i wlasnie sama nie wiem co proponuje? mam mu zaproponowac konkretny klub (ten w ktorym sie spotkalismy) bo juz nie wiem sama, jak z nim rozmawiac doradzcie cos ;)

Gość a e i o u
z tego co zauwazylam to on lubi po klubach lazic, a ja sama nie wiem co mam z nim robic caly wieczor... nie napisze mu ze obojetne gdzie, bo proponowal juz inne miejsce a ja powiedzialam ze nie lubie tam chodzic nie wiem sama co powinnam mu odpisac, ze co proponuje we czwartek? macie jakies pomysly? dylematy jakbym miala 16 lat, ale dawno sie nie umawialam z nikim, bo mialam faceta

Gość a e i o u
wracaj do swojej depresji 🖐️

Gość eeeeeeeenergia--25 lata
zaproponuj mu kawe i spacer po parku innego dnia. Troche czaru w tą nową znajomość wprowadz...

Gość upupupupupupupupuuppp
już tyle razy go zbyłaś, a on wciąz zainteresowany spotkaniem - więc dobrze to wróży :) jesli lubicie oboje tamten klub, to spotkajcie się tam

Gość a e i o u
boje sie troche ze okaze sie ze nie mamy o czym ze soba rozmawiac, i moze dlatego on chce na impreze czy drinka bo jest duzo innych ludzi itp...

Gość a e i o u
wlasnie dlatego go zbywalam, zeby zobaczyc, a jest naprawde bardzo fajny, odprowadzil mnie i pozyczyl telefon jak moj sie rozladowal :) ale nie wiem czy to jest typ na kawe i spacer po parku a jak zaproponuje ten klub to nie bede nudna? poza tym on ma tam znajomych barmanow itp boje sie ze moze mnie olac i z nimi gadac, nie chce zostac tak sama...

Gość a e i o u
piszcie, piszcie co byscie zrobily :)

Gość a e i o u
bardzo mi zalezy ale nie mam sie kogo doradzic, pomozcie

Gość antyfalszywiludzie!
zapytaj sie czy ma juz cos na mysli, czy moze Ty masz cos zaproponowac, bo jesli juz Ty, to proponujesz klub albo cos spokojniejszego i wybor nalezy do niego:)