Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Manipulatorka

Manipulacje - siły wyższe !

Polecane posty

Gość Manipulatorka

Nie chodzi mi o manipulacje zwykłą , typu zalotna wdowa i żonaty mężczyzna . Tylko o zniewolenie umysłu.Ciekawi mnie to bardzo , ponieważ miałam taką sytuacje z ,,Przyjaciółką" , która nie wiem jak to zrobiła wkręciła mnie w siebie to nie jest jakiś mój wymysł , tylko prawda. Kładąc się spać myślałam czy jakoś ją nie uroziłam , czy może coś jej złego napisałam a może jej się to sformułowanie nie podoba . Zasypiałam o 3 nad ranem . Potem było jeszcze gorzej wszystkie jej problemy brałam na siebie a to .... a to tamto . Nie mogłam bez niej żyć każde spotkanie z nią , każdy telefon dodawał mi otuchy,nie musiałam już myślec czy się na mnie nie obraziła.Twało to 2 lata.Wkońcu zmnieniłam klase bo poszłam do Liceum . Ona też tam chodzi , myślałam , że mam to wszystko za sobą . Ale wcale nie ona teraz się na mnie mści wymyśla jakieś nie stworzone historie a potem udaje jak by się nic nie stało w wakacje dostałabym 2 razy wpierd*al . Lecz znałam tą gościuwe i jej wytłumaczyłam a ona zrozumiała , ze ta xxx robi z niej idiotke. Poradzcie mi co mam robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować