Gość Manipulatorka Napisano Październik 19, 2010 Nie chodzi mi o manipulacje zwykłą , typu zalotna wdowa i żonaty mężczyzna . Tylko o zniewolenie umysłu.Ciekawi mnie to bardzo , ponieważ miałam taką sytuacje z ,,Przyjaciółką" , która nie wiem jak to zrobiła wkręciła mnie w siebie to nie jest jakiś mój wymysł , tylko prawda. Kładąc się spać myślałam czy jakoś ją nie uroziłam , czy może coś jej złego napisałam a może jej się to sformułowanie nie podoba . Zasypiałam o 3 nad ranem . Potem było jeszcze gorzej wszystkie jej problemy brałam na siebie a to .... a to tamto . Nie mogłam bez niej żyć każde spotkanie z nią , każdy telefon dodawał mi otuchy,nie musiałam już myślec czy się na mnie nie obraziła.Twało to 2 lata.Wkońcu zmnieniłam klase bo poszłam do Liceum . Ona też tam chodzi , myślałam , że mam to wszystko za sobą . Ale wcale nie ona teraz się na mnie mści wymyśla jakieś nie stworzone historie a potem udaje jak by się nic nie stało w wakacje dostałabym 2 razy wpierd*al . Lecz znałam tą gościuwe i jej wytłumaczyłam a ona zrozumiała , ze ta xxx robi z niej idiotke. Poradzcie mi co mam robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach