Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gowniane psy

po co ludzie mieszkający w blokach trzymają te śmierdzące kundle

Polecane posty

Gość gowniane psy

które wyprowadzają na spacery a te stworzenia srają na trawniki i chodniki,później takie govna rozdeptuje.Zeyebe kiedyś ich

Gość gowniane psy
sprzątaj te govna po psach i żryj to !!!! ścierwa yebane !!!!

Gość .NATALA..............
Weż spierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość masz rację autorze
nie mają znajopmych, przyjaciół to pokochali kundle. Straszne, wyje to, sra gdzie popadnie, tragedia.A zwroć takiemu wlascicielowi uwagę, to usłyszysz to co powyżej. Chołota, nie uymiejąca zachować się miedzy ludżmi

Gość to my sie znamy ?
popieram autora

Bo ludzie sa tempi i lubia meczyc zwierzeta trzymajac je w malych pomieszczeniach.

Gość gowniane psy
wychodzi taka baba z psem na dwór , idzie na plac zabaw a to paskudne kundle obszczywa huśtawki, sra na boisku skulone , jakbym to ścierwo kopnął to by bekło ohyda

żałosny jesteś ;) tak po to ludzie mają psy żeby Cie wkur**** ;) po to żeby robiły kupy i żeby inni w nie wchodzili ;) po to żeby szczekały budziły Cię ;) żeby latały i Cię drażniły ;) ja tez po to mam psa ;)

Gość kocichrupek24
Ludzie w blokach to motłoch więc żyją z psiarnią. Żeby sąsiadowi życie zatruwać.

Gość antyautorigopopierajacy
popatrzcie na siebie... a takie psy/koty maja uczucia i napewno bylyby lepszymi przyjaciolmi od was moi drodzy! sama mam psa i go kocham nad zycie a jak ci cos nie pasi to wypad z baru ok? bo jka wy palicie, napijecie sie, obzygacie chodnik, wszedzie wasze smieci sie walaja to jest dobrze tak???? znalezli sie....;/

Gość LelumPolelum2010
Jebaj lache śmierdzielu. Sam jesteś kundlem. Do tych psów się nie umywasz gównojadzie pierdolony w dupe. Wypierdalaj stąd końska spierdolino, ty zawszony zwisie! Jebako kafeteryjna!!!!

Gość gowniane psy
a najlepiej jak taki kundel sra i govno nie chce musi odczepic z doopy i trze doopą albo właściciel mu patykiem grzebie kolo odbytu nosz kurva , siedze na ławce kulturalnie na osiedlu i musze na to patrzeć

Gość koofo
gdzie nie spojrzysz to gówno , nie wspomne wcale o placach zabaw ... syf syf syf , gówno gówno gówno ... jak widze tych padalców o 6 rano jak patrzy na psa jak mu gówno z dupy wychodzi to rzygam ...

aha ;) czyli założył ten temat chłop a chłopy sa chamami i zboczeńcami bo jest dużo pedofili ;) extra ;) po co wkładacie wszystkich do jednego wokra ;) nie popatrzycie ze nie ktorzy sparzataja po psach nie wchodza na plac zabaw z nimi ....hm..a może dlatego mają w blokach bo chyba kazdy pies woli byc w mieszkaniu niz w azylu ;) zero rozumu zero ;) trzeba obiektywnie patrzec a nie tylko steretypowo i ze Tobie sie to nie podoba to od razu jest to złe ;)

Gość gowniane psy
oooo...wlaśnie...rano człowiek wychodzi do pracy kulturka,ide do samochodu i obok na trawniku pies któremu z doopy wychodzi kupa rzyg

Gość dhgfhgfhfdg
siedze na ławce kulturalnie na osiedlu Ty nie wiesz co to kultura :O A mądrzysz się.

Gość gowniane psy
idziesz po bułeczki do sklepu - obok klombu gówno zakręcone w rulon,za chwile przychodzi psiora z psem i ten też wyciska boba z doopy nosz kurva

Gość robertossss
psy to coś okropnego

to po co patrzysz na dupy psa? no matko , chyba musi srac pies chyba logiczne ;| nie wiem pogryzł Cie pies?? nie wiem mama Ci nie pozwala miec psa? racja lepiej niech psy sie w azylach mecza nie ;) bo ludzi draznia kupy ;) i nie mowcie ze ludzie sa tolerancyjni,rozumni, uczuciowi ;)

izabella to królik? :) heh chyba nie zrozumiałam żartu ;) widac ze nie masz problemów ;) skoro irytuja Cie kupy i psy ;)

Gość koofo
no jak moga gówna lezec na trawniku czy w piskownicy ? izabella tez srasz w tych miejscach ? niech sprzataja po psach !!!!!!!!!!!!!!!!!!! na klatce schodowej pełno kłaków , szczekanie po nocach , obłed

Gość masz rację autorze
Izabella ty chyba jest chora albo niezrównoważona emocjonalnie. Jak normalnego człowieka nie mają wkurzać obsrane chodniki i wyjące kundle od rana do czasu aż pańcia wroci z roboty? A tych miłujących kundli wszelkiej maści masz właśnie na topiku - pełna kultura, prawda?

Rozczaruję Cię chłopczyku koofo nie sram byle gdzie bo nie jestem psem, jestem człowiekiem, mam rozum i kulture i to nas własnie odróznia od zwierząt które wyobraz sobie nie posaidaja rozumu,mowy i kultury ;) nie srają byle gdzie bo np moj piesek nie sra w domu byle gdzie tylko ma trawnik od tego ;) sa specjalne kosze na psie kupy i coraz wiecej osob z nich korzysta ;) nie da sie calego spoleczestwa nauczyc w przeciagu kilku miesiecy tego iz nalezy sprzatac po psach ale coraz wiecej osob to robi ;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nie maja rozumu ale mja włascicieli , a oni rozum posiadaja , chociaz nie jestem tego pewna ...

hehehe strasznie mnie smieszycie ;) ubaw ;) nie kochany nie jestem chora tylko obiektywna ;) nie wkurwiaja mnie psy bo to normalne ze sraja ;) kupy owszem wkurzaja mnie jak leza czasem na chodniku no ale nie sa moje ani mojego psa ;) nie wiem skąd takie nerwy w Was i sie tak unosicie?:) załóżcie sobie jakas partie i to zwalczajcie albo sprzątajcie ;) skoro nie rozumiecie ze takie zjawisko jest normalne ale polepsza się już od jakiegos czasu. nie ktorych rzeczy nie da sie zrobic od tak ;)

Gość Hehhehee
"psiory" - fajne określenie na właścicieli psów :D

Gość hjuikuh
'siedze sobie kulturalnie na lawce pod blokiem', no zesz koorva, posikam sie chyba ze smiechu, albo kupe walne gdzies na trawnik

Gość masz rację autorze
Izabella, a czy ty przyprowadziłabyś swoje dziecko do piaskownicy, gdzie wcześniej obsraly ją psy? Przecież to takie normalne że psy wszędzie srają. Ale ty jesteś jeszcze młodziutka, albo masz ptasi móżdżek że nie rozumiesz że ujadające i srające wszędzie psy to zakala normalnych ludzi. Mamy 8 - 1- mln kundli wszelakiej rasy - straszne