Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daj mi odejsc

szkoła mnie wyniszcza... umieram

Polecane posty

Gość nie daj mi odejsc

codziennie przed szkola mAM dreszcze i biegunke :( przez szkole chudne i dołuje sie totalnie

Gość pomocy! ; (
ale dlaczego ? :( koledzy nauka czy nauczyciele, czy brak czasu i checi na szkole ?

Gość znowu ty
tez bym chciala chudnac przez szkolę :O ale niestety stres zajadam pakietem czipsow i batonow :O inaczej nie moge :O

Gość antyglupotaaaaa
tez tak mialam :( na szczescie skonczylam ale na samo wspomnienie robi mi sie slabo.a tobie ile jeszcze do konca?

Gość nie daj mi odejsc
'kolezanki' i nauczycielka jedna a poza tym nie mam checi do nauki... do konca zostalo mi 7 miesiecy :( az 7 miesiecy :(

"codziennie przed szkola mAM dreszcze i biegunke przez szkole chudne i dołuje sie totalnie" To nerwica, trzeba iść do lekarza, bo to się leczy :)

Gość nie daj mi odejsc
jutro najgorszy dzien a ja zamiast sie uczyc to staram sie zapomnac o szkole chcoc na chwile tu :( boje sie tak bardzo :(((

Gość nie daj mi odejsc
up

Gość antyfalszywiludzie!
mialam to samo kiedys.. ale przede mna jeszcze dobre kilka lat szkoly. najgorsze jest to, ze wtedy mialam przyjaciolki, ale falszywe i szczerze mowiac to wolalabym nie miec wtedy ani jednej niz kilka falszywych ;/ wykorzystywaly mnie, az w koncu powiedzialam NIE i dotad je mowie, kiedy cos mi sie nie podoba :) one zaczely miec do mnie inny stosunek, na poczatku sie obrazily, ale wtedy poznalam lepsza grupke gdzie moglam byc soba i swobodnie mowic o czyms, a nie krepowac sie ze mnie ktos wysmieje :) i wiecie co? nie dajcie sie! poza tym kto sie smieje, ten sie smieje ostatni! :) teraz jestem szczesliwa, chociaz niektorych nauczycieli to wolalabym zmienic, ale nimi sie nie przejmuj, staraj sie im nie podpadac, rob co Ci kaza, az zobacza ze sie starasz i nie maja jak Cie dobic i Ci odpuszcza! skads to znam! :))

Gość kitsune gomenee
jestes w liceum? :) ja to w tym roku do 1 klasy poszlam tez nie daje rady i nie mam checi do nauki ,ciągle śpie wyniszcza mnie strasznie ta szkoła codziennie kończę o 16.40 i mam zjebaną matematyczke ...nie wyrabiam

Gość nie daj mi odejsc
tak chodze do liceum :( nawet boje sie zasnac, bo noc szybko mija a rano jest koszmar :( codziennie to samo :( az rzygac mi sie chce

Gość bo tak bedzie lepiej
ja juz skonczylam na szczescie ale mialam pojebana babe wychowawczynie masakra z jakiego jestes miasta moze tam gdzie ja chodzisz;p???

Gość iejuewiew
mialam kiedys to samo:( i zmieniłam szkołe - koszmary z profesorami z LO do dziś dzień mi się śnią :O a mam już 26 lat.

tez sie balam spac bo za szybko czas lecial i nie chialam isc do szkoly;p

Gość skarprtkiii w zielone paskiiii
oj biedactwo idz do lekarza te objawy są na tle nerwowym pn przepisze leki i odrazu bedzie lepiej jest sie puzniej pełnym życia ja też tak miałm poszłam do psychiatry i teraz jest ok ;* całuski i uszy do góryy

Gość nie daj mi odejsc
tak wiem pielegniarka szkolna nawet mi mowila ze zbyt siedenerwuje nawet gdy staralam sie byc wyluzowana :( pije melise przed pojsciem do szkoly to mnie troszke uspokaja, miasto w ktorym chodzedo szkoly zaczyna sie na litere O

Gość i ja tez
ja tez tak mialam jak poszłam do 1 klasy liceum płakalam cały czas bolał mnie brzuch z nerwow ale przeszlo po ok 3 miesiacach

a co ty boisz sie nawet podac calej nazwy miasta ej nie przesadzaj :P jak na O" to nie tam gdzie ja

Gość nie daj mi odejsc
zabijcie mnie bo juz nie daje rady:(

Gość ale ty
chyba za bardzo marudzisz, weź się poskładaj do "kupy" i przestań panikować, jak się kończy szkoła i zaczyna się życie i wcale nie jest łatwiej, wiem co mówię;)

Gość nie daj mi odejsc
ide sie zabic 🖐️

Gość nie daj mi odejsc
:((

Gość ale ty
no i co - wcale się nie zabiłeś/aś;)

Gość mam niestety to samoo
u mnie zaczęło sie w drugiej gimnazjum, a teraz jestem w pierwszej LO. Coś strasznego. Budzę się w noy i mam biegunki z nerwów. Chodzę cały czas niewyspana i zamiast uczyć się w dzien to przesypiam te noce. Na dodatek źle idzie mi matma. Już nie wiem co robić :(