Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta z mętlikiem w głowie

czy ciąża w moim przypadku jest możliwa?

Polecane posty

zrobiłam bobotest 17 dni po feralnym stosunku, który się odbył w pierwszy dzień dni płodnych, owulację miałam 30.09/01.10 test wyszedł negatywny, zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją test robiłam tydzień temu, we wtorek z samego rana okres mi się spóźniał, powinnam była dostać w piątek, a dostałam dzisiaj ogólnie czuję się dosyć źle i często muszę chodzić sikać zastanawiam się czy ciąża jest możliwa? naczytałam się pełno wątków na forach i mam mętlik w głowie, proszę o konstruktywne wypowiedzi, bo już wariuję

proszę o wypowiedzi! :)

Nie nie jestestes w ciazy!!!!!! I przez te wariacje ktore wyprawiasz wlasnie spoznia ci sie @ !!!!

Gość czeste
sikanie zaczyna sie pozniej. na takim etapie zwyczajnie sobie to wmawiasz

Gość mamusia piotrusia
jest mozliwa ciaza ja mialam dokladnie niemal tak jak piszesz...tez dostalam spozniony okres, test trzy razy negatywny a potem bach i dwie kreski i tez latałam sikac jak najeta... takze zrob test jeszcze raz albo i dwa a najlepiej idz na bete hcg

dodam jeszcze że okres jest mało obfity, ale to czasami się w pierwszym dniu zdarzało i występuje plamienie, którego wcześniej nie zauważyłam temperatura wynosi 36.45C czy wszystkie objawy mógł spowodować tylko stres?

Gość moskalik maly
nie sadze zeby to był tylko stres mysle ze jestes w ciazy w koncu tak jak piszesz kochalas sie w dni płodne dziwne by było gdybys nie byla zrob beta hcg

Gość woooow jajja
gratulacje!!! na bank to ciąza!

hm... na tym etapie test może być niewiarygodny... tak samo wizyta u lekarza nie nie da, bo tak wcześnie to jeszcze nic nie stwierdzi. Może ta beta Cie uspokoi bardziej. Albo, o ile starczy Ci cierpliwości, poczekaj jeszcze i powtorz test.

lapio wykonałam bobo test 6 dniowy, minęło 12 dni od owulacji, czy test mylił się na 100%? ciąża była by dla mnie tragedią, studiuje, życie mi się zaczęło układać, aż tu nagle prezerwatywa pękła

Gość srutu pierdutu
normalnie test ciążowy robi się po terminei miesiaczki może zrobiłaś za wcześnie ten test... czy krwawienie miałaś tylko jeden dzień ? po co pytasz na forum, jesli podejrzewasz ciążę masz dwa wyjścia: zrobić kolejny test paskowy za kilka dni lub test beta z krwi, zrobią w każdym labie

poziom hormonu może być zbyt niski. więc póki co nie panikuj, powtórz test, poczekaj. Choć wiem, że czekanie dobija...

dzisiaj krwawienie jest już normalne, nie ma plamienia, jest obfite jak zawsze. bóle PMSowe- drażliwość i ból podbrzusza ustąpiły może to jednak był fałszywy alarm z tymi dniami płodnymi to właśnie nie jestem w 100% pewna czy to był ostatni dzień niepłodnych czy pierwszy płodnych! jeśli krwawienie jest już normalne to ciąża chyba odpada, prawda?

Gość podobny problem
Mam podobny problem jak autorka wątku! U mnie też wystąpiło plamienie najpierw a później z pozoru normalny okres. Czyli w ciąży nie jestem?

Gość podobny problem
up

Gość nie chcę Was martwić
ale plamienie a później obfity okres u mnie okazał się poronieniem!

poronienie?! czytałam trochę podobno bardzo dużo poronień ma miejsce przy pierwszej miesiączce od zapłodnienia, teraz więc takie pytanie, jak odróżnić zwykły okres od poronienia?

Gość upupupupupupup
up

Gość żoneczka swojego męża
ja tez tak mialm w sorde dostalm okres w czawartek bylo juz mniej potem wieczorem nie bylo nic a w czwartek rano pojawili sie plamienie az do piatku robilam test trscowy z tesco ale wyszla jedna krecha moja tem wciąz nie spada 37,2 dodam ze moje miesaczki sa regularne i trwaja zawsze 4 dni wiec tez nie rozumiem czemu tem nie spadla

Gość upupupupupupup
up

Gość ja tez padlam ze smiechu
idz do lekarza, porob badania, a nie piszesz na forum skad dziewczyny maja wiedziec czy jestes w ciazy czy nie??