Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin 28**

Czy mozna miec dziewczyne nie szukajac jej

Polecane posty

zależy co rozumiesz pod pojęciem "szukać", niektórzy za bardzo napinają się, żeby na siłę być w związku, wtedy podobno nie wychodzi Co innego tworzyć sobie okazję do poznania kogoś ale nie stresować się, jeśli nie wychodzi tj. wychodzić ze znajomymi, chodzić na basen, siłownię itp. ale nie z zamiarem " dzisiaj muszę spotkać moją/mojego przyszłą/ego dziewczynę/faceta"

ta wredna ja - zgadzam się w 100%. Paradoksalnie to właśnie jest najlepszy sposób na znalezienie kobiety/mężczyzny :-)

Jako osoba nieprzystosowana (robię wszystko na opak) mogę powiedzieć. że trzeba się starać. Trzeba zaczepiać kobiety, umawiać się no i dbać o wygląd oraz zdrowie.

Gość ...fgfhjghkjh
Ja sobie postanowiłam że nie będę szukać i co? mam 18 lat, nigdy nie mialam chłopaka, nawet nie byłam zakochana ;(((

męska rzecz - masz rację, trzeba:) a koleżanka powyżej - masz DOPIERO 18 lat spokojnie:) ja w Twoim wieku byłam już w rocznym związku a teraz straciłam kilka lat na faceta, który okazała się być dupkiem, więc z dwojga złego lepiej być samym niż w takim związku:)

Gość ...fgfhjghkjh
Ludzie w moim wieku przewaznie uprawiaja już sex. Ja nawet się nie całowałam- co więcej, nie byłam "bliżej" z żadnym chłopakiem. Zawsze mi się dozywa tak blokada i że sie tak wyrażę " spadam gdzie pieprz rośnie"

męska rzecz - może i masz rację ale ja z perspektywy czasu wolałabym nie tracić tyle lat na człowieka, który nie okazał się być ty na forever