Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość późno już ludzie

Miał ktoś do czynienia z mobinngiem w pracy?

Polecane posty

Gość późno już ludzie

Pragnę się dowiedziec jakie są symptomy mobinngu. Nie mam tu na myśli nic związanego z seksualnością.

przełożony wydaje Ci polecenie absurdalne, nieekonomiczne, niezgodne z działalnością firmy/budżetówka Ty oponujesz słyszysz: nie podskakuj na Twoje miejsce jest 10. robienie z pracownika idioty przy klientach, wmawianie czegoś co miejsca nie miało :P ps. pisze się mobbing

Gość późno już ludzie
mumi- dzięki. Mój szef zawsze czepia się dokumentacji i szuka przysłowiowej" dziury w całym". Pracuję kilka lat i wszystko było ok. Teraz od roku ciągle jest coś nie tak. Zanim przyjmie i zatwierdzi jakikolwiek dokument muszę nasłuchac się uwag, albo dokonywac poprawek. Pochwał żadnych. Poza tym czuję się wykorzystywana , bo wykonuje obowiązki, które do mnie nie należą.

Gość ja miałam byłam
oskarżana o absurdalne rzeczy ,to ,że heh wynoszę papier toaletowy,że wypiłam paczkę kawy (nota bene w sobotę ,kiedy nie pracowałam).Nie dostawałm komunikatów kiedy trzeba było dodatkowo przyjść do pracy ,oczywiście miałam opierdol poźniej.Rozmawiając przez cb radio wszyscy mnie słyszeli ,tylko nie szef -odpowiednio to komentował na głos.Dopiero kiedy płakałam kiedys w łazience weszłą pani z sąsiedniej firmy i powiedziała mi ,że on zawsze zatrudnia na interwencyjne na pół roku i każdą babkę tak traktuje.Wytrzymałam pól roku i się pożegnałam.

Gość późno już ludzie
Nie wiem czy to traktowanie mam rozumieć, ze chce się mnie pozbyć, czy jako zazdrość o coś. Cała popołudnia po pracy spędzam na przygotowywaniu materiałów i innych dokumentów chyba tylko po to, aby następnego dnia usłyszeć, ze można było inaczej napisać, a można było dodać coś, albo, ze czegoś w dokumentacji brakuje. Nie powie dokładnie jak to ma wyglądać, czego oczekuje, tylko wydaje polecenia, a potem ma uwagi i niezadowolona minę. Czasami już nie wytrzymuję i tez bronię swojego stanowiska, to wtedy słyszę- " ty się ze mną nie kłóć", albo " dlaczego masz taka postawę"? Mam tego dość. Staję się coraz bardziej zniechęcona do pracy i nie bardzo wiem co mam zrobić, aby sytuacja się zmieniła.Wyraźnie daje mi do zrozumienia, że mnie nie lubi.

Gość to co piszecie to igraszki ;/
nie wiecie co to mobbing.. oj nie wiecie.. mi raz zrzucila z szaf wszystkie segragatory na podloge i kazala to na kolanach ukladac, a sama stala i dyrygowala. bylam wtedy w ciazy.

Gość późno już ludzie
Mam nadzieje, że jej tego płazem nie puściłaś. To wyjątkowa sucz z niej musi być. Ja bym ją chyba w pysk walnęła tym segregatorem! U mnie niby milutko, ale jak żmija co dziury nie zrobi, a ukąsi.