Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aafisia fisia

stukam zębami przez sen

Polecane posty

Gość aafisia fisia

no więc tak jak w tytule, stukam zębami przez sen może od tygodnia. Powiedzieli mi o tym rodzice. Podejrzewają, ze mogę mieć jakieś owsiki czy inne robactwo. Ale nie mam mdłości ani w "wydalinach" też nie zaobserwowałam nic niepokojącego. nie mam czasu na bieganie z kałem do laboratorium, a jeszcze wcześniej do lekarza rodzinnego po skierowanie na badanie. myślałam, że to z zimna, tyle że w mieszkaniu jest ciepło, więc to jednak nie z zimna. Co myślicie? mam robactwo czy nie?

Gość taka jedna tam...
moze raczej zgrzytasz..bywa ze to problem stomatologiczny i nalezy wykonac szyne reksacyjna,elastyczna ktora odciazy staw... moze masz "stresa" i..w nocy..."to wychodzi";)

Gość być może od stresu
ja zgrzytam jak się denerwuję czymś nawet na google można o tym znaleźć masę info, a to schorzenie ma swoją nazwę fachową poszukaj, niektórzy ciągle zgrzytają i na noc zakładają nakładki zrobione u lekarza na wymiar żeby zębów nie spiłować

Gość taka jedna tam...
mozesz popytac w pracowniach protetycznych,technik protetyk tez taka szyne wykona,i to za 1/3 CENY;)powodzenia