Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rohy

Czy taka kobieta ma szansę ulożyć sobie zycie?

Polecane posty

Chodzi o kobietę,ktora mlodo wpadla, rozstala się z ojcem jej corki kiedy ta miała 2 lata i od 4 lat jest sama. Dziewczyna jest na 4 roku prawa, pracuje i wychowuje dziecko. Pochodzi z dobrej rodziny, ktora bardzo ją wspiera. Czy ma ona szansę na ułożenie sobie zycia z kim innym czy też zawsze będzie ciążyla na niej jej przeszlosc i to ze jest sama z dzieckiem?

Gość dzeyms bont
będzie ciążyła, ale ma szansę jeśli ma jeszcze ciasny odbyt

Gość vbvbvbvbvbv
O ludzieeeeeeeee a czemu miałaby nie mieć

Gość Huhthtl
Jasne ze ma. Sam bylem ostatnio z mlodaa matka. Wpadka i sie rozstali przeszlosc zostaw w tyle

Gość yhgbjhynjhbj
jak facet kocha kobiete to i dziecko toleruje, jak kobiety nie kocha i to dziecko ma w doopie, nie ważne czy swoje czy nie. Tacy sa faceci. Moja siostra jest w takiej samej sytuacji, z tym, że kiedyś nie była taka atrakcyjna, po rozwodzie rozkwitła i teraz leci na nia pół miasta, pierścionków zaręczynowych dostała na pęczki, nikomu nie przeszkadzało dziecko, mało tego wszyscy temu dziecku kupowali prezenty, ale co z tego jak ona nikogo nie chce, ma dosc facetów

Gość jasne że ma!!!
Moja koleżanka ma kilkuletniego syna (i jest rozwódką) w sierpniu wzięła ślub cywilny :-) Inna znajoma młodo wpadła-facet ją zostawił, później spotkała swoją miłość pobrali się :-), mają drugie dziecko i są już 10 lat po ślubie. Myślę,że ta kobieta o której piszesz jest w rewelacyjnej sytuacji ma wsparcie rodziny a to jest najważniejsze. :-) Wiele kobiet żyje z dziećmi samotnie bez jakiejkolwiek rodziny. Ja mam męża i różnie między nami bywa i gdybyśmy się rozstali to ja zostaję z dzieckiem sama, mamy już nie mam a ojciec nigdy mną się nie interesował.

Gość a na co jej facet?
z nimi są same problemy :O

Gość a na co jej facet?
W ogóle, co to za poryty tok myślenia? Ułożenie sobie życia jest równoznaczne z posiadaniem faceta?

Gość tigerllily
Jak dla mnie to ta dziewczyna juz ulożyła sobie życie- pracuje, kończy studia, ma wsparcie rodziny, wiele samotnych matek tego nie ma...

Gość nie cierpię pilsnera
Dokładnie 🖐️ Niech myśli o dziecku i swojej rywalizacji. Jak się ma duże ciśnienie na posiadanie faceta, to z tego zazwyczaj wychodzą problemy.

taaa jak nie kocha matki, to dziecko ma w dupie baby, skąd wy takich debili wynajdujecie?

Gość vbvbvbvbvbv
z kafe pewnie:)