Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierealne pragnienie

marze o Polaku....

Polecane posty

mam 38 lat, nie mieszkam w Polsce, mam nieudane 13letnie malzenstwo na karku, dwojke dzici, dobra prace, dusze juz z tutejsza mentalnoscia i marze, by jeszcze w tym zyciu byc z Polakiem, stworzyc z nim cos na przyszlosc, kochac go i byc kochana i wreszcie uslyszec po polsku, ze mnie kocha....wypowiedziec po polsku, ze ja ciebie tez. Oczywiscie marzy mi sie ktos tak jaki ja po przejsciach, z dziecmi, bo wydaje mi sie, ze moglby mnie lepiej zrozumiec. Uwazacie, ze chce za wiele? :P

w zadym razie.Twoje marzenia sa jak najbardziej normalne i mysle, ze do spelnienia. Wyjdz im naprzeciw.

Gość cruell von lex
uważamy że to marzenia ściętej głowy

hmmm, dwie sprzeczne opinie

Gość vgjjn
wiesz co, nie wiesz o czym marzysz:D Mnostwo Polek wiaze sie z obcokrajowcami, bo spotkac porzadnego, wartosciowego Polaka to w tej chwili prawie niemozliwosc. Wyidealizowalas sobie w glowie obraz Polaka, ktory nie istnieje, a jak istnieje, to zostal dawno usidlony przez rezolutna Polke;)

nie sluchaj ludzi, ktorzy nie maja empatii dla innych. Oczywiscie, ze masz ku temu szanse. Po raz drugi wiele ludzi uklada sobie zycie.Sama jestem tego przykladem.

Gość a ty vgjjn
rezolutna za bardzo nie jestes ? :D

spotkac wartosciowego czlowieka... mysle, ze to odnosi sie do osobnikow kazdej narodowosci. Wiem, ze wartosciowi ludzie istnieja, sama jestem tego przykladem :P Zycie nie bywa zawsze sprawiedliwe i dobrze o tym wiedza moi rowiesnicy i nie tylko. Owszem, wiem, ze dla mnie bedzie to bardzo trudne, ale pomarzyc zawsze mozna :) Nie idealizuje sobie nikogo, bo jestem na to za stara i wiem jak pachnie zycie, ale nie ukrywam marzy mi sie...Polak,a jesli bylby jeszcze w moim typie to bylby juz szczyt marzen dotyczacych zycia uczuciowego :D

Gość cruell von lex
38 lat to już "po zawodach", a ty chcesz być przed nimi

cruell von lex a czy to jakis turniej ? :D moja percepcja mi mowi, ze jestes bardzo mlodym czlowiekiem i ktos taki jak ja jest dla Ciebie u schylku wszelakiego dobra, ktore moze go spotkac. Zapewne ludzie w moim wieku czuja, ze tak nie jest, a takich jak Ty nazywaja niegrzecznie(i tu mi wybacz) gowniarzami ;)

Gość cruell von lex
twoja percepcja jest tak samo mylna jak twoja nadzieja

masz racje stad moj nick ;)