Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

co jest nie tak?

Polecane posty

Kobitki ja juz wysiadam nie wiem o co chodzi, codziennie jest to samo, moja corka po zasnieciu budzi sie co chwilke z placzem i tak po 3 razy az usnie na dobre, nie wiem co sie dzieje? Wczesniej tak nie miala... :(

jestesmy wlasnie po akcji.pewnie w nocy tez bedzie sie budzil-tylko wtedy wystarczy smoczek. polzylam go na poduszce do karmienia,przytulilam,polozylam mu na ramieniu jego kroliczka i zasnal w naszym lozku:(

moja za nic w swiecie nie chce smoczka, wiec nie bede jej wpychac :) nie wiem o co chodzi, wczesniej tak nie miala, na dodatek spi tylko na brzuchu i prawie cala noc mam stresa

moj tez spi na brzuchu. Nie martw sie,twoja coreczka jest juz dos duza-najwazniejsze,zeby nie miala poduszki pod glowa,to nic jej sie nie stanie.

Gość mrożona malinka
Może jakiś skok rozwojowy?

Gość macie tu..........
Okresy skokow: 5 tygodni (wrazenia), 7-9 tygodni (wzory), 11-12 tygodni (niuanse), 14-19 tygodni (wydarzenia), 22-26 tygodni (relacje- lek separacyjny), 33-37 tygodni (kategorie), 41-46 tygodni (sekwencje), ok. 55 tyg lub prawie 13 miesiecy, ok. 64 tyg lub prawie 15 miesiecy, ok. 75 tyg lub 17 miesiecy Moze wam cos przypasuje :D do wieku waszych dzieci. Takie uroki macierzynstwa ;-)

a może jakeiś nowe jedzonko dostaje, moja się właśnie tak budziła jak za dużo drożdżowych rzeczy zjadłam, a karmiłam piersią, albo w dzień za dużo wrażeń