Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfhgfhgf

jestem w ciazy ..

Polecane posty

Najpierw idz do lekarza albo zrob hcg , bo sam test pewnosci Ci nie daje. A co korzystania z zycia...hm. Zalezy co rozumiesz pod pojeciem korzystania z zycia. Jak calonocne imprezy, ciagle picie, cpanie, no to dupa. Jak korzystanie z zycia to spotkanie ze znajomymi, jakies wyjscia, wycieczki, to dziecko wcale tego nie przekresla. Trzeba sie tylko zorganizowac;)) nadmienie, iz przy dobrej organizacji babcie./ dziadkowie/ opiekunki nie sa do tego potrzebni;'")

Gość ghfhgfhgf
slicznie wygladala..cos watpie.. chlopak mnie ciagnie do lozka, a ja jakos ni e moglabym sie z nim teraz kochac..

No zgadzam sie z kotem!!! Do wagi wrocilam 8 dni po porodzie, dzis waze 3 kg mniej niz przed ciaza, mam zero rozstepow i plaski brzuch bez zadnych diet. Z mala wyjechalismy 700 km autem w srodku lata gdy skonczyla 5 tyg. Dzis mozemy z nia pojsc do pizzerii, do znajomych na noc, bo zasypia nawet w halasie, na basen ,nie karmie juz piersia, wiec klade ja spac a sama wypijam lampke wina albo spedzam mily wieczor z mezem;) zapraszam znajomych na kolacje...minus taki, ze dzis musze wstawac o 8, a kiedys spalabym do poludnia, ale za to jak ona zasypia w dzien to ja spie z nia;)

Gość ghfhgfhgf
nie mam okresu i zrobilam 3 testy , to chyba pewne..

Gość ghfhgfhgf
no ale my mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu, a on kokosow nie zarabia

Mozesz wygladac slicznie!!!! Ja do porodu chodzilam w ubraniach sprzed ciazy, a nie jestem drobna kobieta..mam 172 i waze 63 kg. kochalismy sie do konca, zaczelismy znow 2 tyg po porodzie. Nie wierz w stereotypoy mowiace o tym, ze kobieta w ciazy jest gruba brzydka a po ciazy jakas rozklapciana, w dresie ,wiecznie niewyspana. To zalezy glownie od Ciebie;)

Kwestia finansow to inna sprawa, o wiele trudniejsza..ale rozejrzyj sie, ludzie sa w gorszych sytuacjach i jakos daja rade.

Gość kot13
no i seks bez zabezpieczenia:-) na pewno wam obojgu się spodoba;-) sama się przekonasz:-)

Gość ghfhgfhgf
ehh, musze isc do niego. dobranoc . odewze sie :)

Gość kot13
po pierwsze, kobiety w ciąży sa naprawdę atrakcyjne a po drugie jesteś młoda i szybko po porodzie dojdziesz do siebie. Pomyśl, gdyby ciąża była czymś kiepskim żadna kobieta nie zdecydowałaby się na drugie dziecko czyż nie?;-)

Gość dianaaa27777
poradzicie sobie mam bliską koleżankę która urodziła w wieku 20 lat, będąc na 1 roku studiów , kierunek prawo teraz jesteśmy na 4 roku,a ona urodziła drugie :) ona nie pracuje, jej obecnie mąż nie zarabia kokosów,tyle ,że się są w stanie utrzymać przy delikatnej pomocy rodziców,choć nie pochodzą z zamożnych rodzin .. Grunt to pozytywne myślenie... nie stresuj sie tak nie masz 16 lat,ze to jakaś ujma .... pozdrawiam, zobaczysz jeszcze sie będziesz śmiała z Twoich stresów :)

Gość kot13
dobrej nocy - wyimprezuj się ( bez alkoholu) do 4 miesiąca- wytancz się i zabaw:-)

Gość niuchot
Missm1984: Dlaczego namawiasz do morderstwa!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mozna odbierac zycia nikomu!!!!!!!!!!!!!!!!