Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lezbos

boje sie smierci

Polecane posty

Gość .NATALA..............
każdy się boi.

Gość .NATALA..............
Karjonos nie wierzę

Gość mrożona malinka
Codziennie myślę o śmierci. Patrzę na swoje ręce i myślę,że kiedyś nic z nich nie zostanie,że moje ciało zjedzą robaki.Patrzę na mojego faceta i wiem,że kiedyś Jego ramiona mnie nie przytulą,nie będą pieścić,nie poczuję Jego ciepła.Myślę o tym każdego dnia.

" trzeba żyć dobrze to nie będziesz miała się czego bać umierając" dobrze czyli ?? jesli chodzi o niegrzeszenie itd to sobie odpusc.. jesli o to by byc szczescliwym to lęk przed śmiercią się powiększa zdecydowanie. Bo jesli zycie ma sens trudniej się odchodzi... :/ Ja nie tylko co boje się śmierci co bólu moich najblizszych...

I boje się śmierci mojego faceta, boje się że tego nie przeżyje.. :/ Chyba że w wieku 80 lat.. to wtedy mialabym pewnosc ze niefługo też umrę.. i nie bede musiala dlugo zyc bez niego..

ja też się boję. Boję się bólu i tego co jest potem... Tak jak Wenus napisała, też się boję śmierci mojego faceta. Mimo tego, że boję się nawet o tym pomyśleć to czasem mi się zdarza, że myślę co ja zrobię :O nie wiem czym to jest spowodowane:O. Czy wy też macie takie natrętne myśli? ps. Wenus:)🖐️

Guma 🖐️:)) Ja tak mam, staram się nie myśleć, ale nie potrafie.. nawet fajki rzucił dla mojego spokoju bo lepiej nie kusić losu, ale ja jestem psychiczna w tych sprawach, więc mozecie mnie nie zrozumiec:D Swoją droga moj tata ma pewne hobby - muzyka no i pogrywa sobie na weselach i jakis czas temu przyjechal 2 tyg przeed weselem ojciec pana mlodego z jego bratem z aktem zgonu pana mlodego.. jechal autem i nie wyrobil na zakrecie ( chcieli odzyskac zadatek) No i powiedz jak tu zyc normalnie po takim szoku... :/ Nie wyobrazam sobie. Dlatego boje się swojej śmierci by nie ranić bliskich :/